Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det har klaffet flott for våre galoppeksperter til de siste onsdagslunsjene. Forrige onsdag ble det storslaget systemklaff i V4, denne onsdagen ble det kjempeklaff i V5-spillet.

Treprosenter laget vei i V5-velllinga på Bro Park onsdag 6. oktober
Etter at to førstevalg og ett andrevalg hadde vunnet de tre første V5-avdelingene på Bro Park onsdag, var ikke V5-verdien høyere enn 164 kr. Men i V5-4 smalt det. Sjuendevalget og 3,6 prosenteren 11 Fast And Free ledet mer eller mindre fra start til mål og sendte V5-verdien opp i 2 721 kr. Denne var markert på kun fem hester. Femtevalget 12 Lots Of Joy vant V5-5 og dermed ble det klaff V5-forslaget med innl. pris på kun 420 kr på Nettavisen. Samtlige 16 andelslag på Eksperten fikk 5 rette og V5-utbetalingen stoppet på flotte 5 310 kr.

42 017 i utbetaling på vårt systemspill på Bro Park onsdag 29. september
Onsdagens V4-lunsj på Bro Park åpnet med ett åttendevalg og ble avsluttet med ett ellevtevalg. Til tross for at vårt bankerbud og førstevalget 3 Yalla Yalla vant i V4-2, ble V4-utbetalingen femsifret. Vårt galoppsystem med fire andeler a kr 750 stod med alle hestene i siste og kunne kvittere ut storfine 42 017 kr i utbetaling.

Lørdag byr Birger og Morten på følgende til løpene på Klampenborg:
Selv om ikke feltene er så veldig fyldige, er vanskelighetsgraden ganske så stor.
I V4- spillet prøver vi oss med en frekk variant i toårsløpet som er V4-2. Vi likte godt 1 Nummerett i sin debut. Vi tror på ytterligere forbedring og bruker 1 Nummerett banker på den miste kupongen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 tror vi fort kan stå mellom 3 My Motivate Girl, 4 Lord Of Dublin og 8 Nascetta. Alle tre har levert gode prestasjoner i sin siste start, og høstformen håper vi sitter i.

V5-spillet er heller ikke enkelt å løse denne lørdagen. Vi prøver oss med et lås på de mindre systemene i V5-4. 3 Custommade og 5 Philiango har vært veldig gode nå når høsten har kommet. Vi lot oss imponere av 5 Philiango
sist med 71 kg på ryggen. 3 Custommade var også flink sist hun gjestet Klampenborg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.