Kvinne leverte V75 på Nettavisen – vant 4,9 mill


Illustrasjonsfoto. Foto: Roger Svalsrød/hesteguiden.com.
Illustrasjonsfoto. Foto: Roger Svalsrød/hesteguiden.com.

- Jeg verken røyker eller drikker, men i kveld skal jeg knerte ei flaske, jublet den dyktige travspilleren fra Trøndelag.

21. september var det garantert god lørdagsstemning i et hjem i Trøndelag. En travinteressert dame kunne juble over 7 rette i V75 og en premie på formidable 4,9 millioner kroner under Unionskampen i Karlstad. 

Da sistevalget Ragazzo Da Sopra tok seieren i den siste avdelingen, trodde kvinnen en liten stund at hun hadde tatt hele potten på 60 millioner alene, men det var flere spillere som hadde klart å prikke inn samtlige vinnerhester.

- Nesten fem millioner kroner er uansett helt vanvittig bra. Jeg har vunnet store penger på hest tidligere, men aldri i nærheten av denne størrelsen, forteller vinneren til Equus.

Spilte på Nettavisens travsider
Kvinnen hadde selv komponert vinnerbongen, og den ble levert på Nettavisens travsider. Nettavisen har satset stort på travtips gjennom en årrekke, og trønderen var ikke den eneste Nettavisen-spilleren som vant fine penger lørdag. 

Et av Nettavisens andelslag på 20 andeler à 300 krone r på Eksperten, som ble komponert av travekspert Rolf Lerum, betalte ut 154.000 kroner, mens det ble en utbetaling på 18.000 kroner på fire andre andelslag. 

Nye millionsjanser i helgen
I helgen er det V75 både lørdag og søndag, og det ligger store kroner i potten begge dager. 

Lørdag er det Gulljackpot på Leangen, noe som innebærer at Norsk Rikstoto dobler syverpotten. En eventuell alenevinner kan stikke av med hele 17 millioner kroner. Søndag er det Varmblodskriteriet på Solvalla med internasjonal V75 med 17 millioner kroner i premiepotten. 

Nettavisens traveksperter kommer som alltid med fyldige analyser og spennende tips til helgens V75-omganger. Følg med på Nettavisens travsider! 

Slik spiller du på trav
Har du lyst til å prøve deg på travspill? I denne artikkelen får du svar på alt du måtte lure på når det gjelder spill på hest. Den inneholder også en video der Nettavisens travekspert Kurt Leirvåg forklarer arbeidskollega Anna-Marie Augustin hvordan hun kommer i gang som travspiller.

Se V75-sendingene gratis på Nettavisen
Amedia eier rettighetene til å vise Rikstoto Direktes V75-sendinger, og disse kan du se helt gratis på Nettavisen.

Her finner du lørdagens V75-sending:

Og her kan du se søndagens V75-sending: