Nettavisens traveksperter med kjempegevinster


 Travekspertene Rolf Lerum (til venstre) og Kurt Leirvåg serverer daglige tips til Nettavisens lesere.
 Travekspertene Rolf Lerum (til venstre) og Kurt Leirvåg serverer daglige tips til Nettavisens lesere.

Kurt Leirvåg og Rolf Lerum med eventyrlige treff de siste dagene.

De siste fire dagene har det virkelig luktet svidd av travtipsene til Nettavisens eksperter.

Det startet med Gulljackpot-omgangen på Bjerke lørdag 10. juni, der Kurt Leirvåg spilte inn hele 1,3 millioner kroner på vegne av Nettavisens lesere på Norsk Rikstotos andelslagkonsept Eksperten (total innsatsbeløp den dagen ca kr 160.000 kr). Nøkkelen til suksessen var å bankerspille Stella Newmen i V75 avdeling 2.

Kurt slo også til med topptips til sin favorittbane Leangen mandag kveld. Der ble det totalt 200.000 kroner innspilt (innsats totalt V65 og V4 ca 50.000 kr), og selv det minste V65-forslaget på Nettavisen til 180 kroner gikk inn med en gevinst på 3578 kroner.

Pilgrims Power i V65-6 mot dagens nest største favoritt, L.J.’s Andy Hall, var ett av flere knallobjekter som bidro til at det ble penger i kassa for alle som fulgte tipsene.

Her finner du Nettavisens andelslag på Eksperten

Bong til 366.000 kroner
Tirsdag var det Rolfs tur til å briljere med sine anbefalinger til Momarken. I den særdeles vriene V65-omgangen var det kun to bonger som gikk inn med seks rette. Den ene kupongen var Rolfs Eksperten-lag «LerumsEksklusiveV65» (fire andeler a kr 1299), som gikk inn med 366.132 kroner. Det er bare å gratulere til de fire heldige spillerne som hadde andeler i bongen.

18 millioner i potten
Det er fortsatt mye å glede seg til for spill- og travinteresserte denne uken. Det er DOBBEL JACKPOT i V75 på Forus lørdag 17. juni. Det betyr 3,6 millioner kroner ekstra i sjuerpotten og totalt 18 millioner å spille om i førstepremiepotten.

I spillboksen under kan du kjøpe andeler i Rolf Lerums andelslag på Eksperten (artikkelen fortsetter under spillboksen).


Tips hver dag
Kurt og Rolf har som vanlig tips til alle løp denne uken, så det er bare å klikke seg inn på Eksperten og Nettavisens travsider for ekspertanbefalinger.

Her finner du Nettavisens travsider

Her finner du Nettavisens odds- og tippesider