*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Så lett er det å spille på hest

Det var god stemning i TV-studioet da travekspert Kurt Leirvåg lærte Nettavisen-kollega Anna-Marie Augustin hvordan man spiller på trav.

Nysgjerrig på hestespill? Nettavisens eksperter står klare til å hjelpe deg.

20.11.19 19:49

Travløp kan være svært spennende og gi fine gevinster, men som ny spiller er det ikke alltid så lett å vite forskjell på de ulike spilltypene eller hvordan man skal registrere seg og få levert spill.

I videoen under kan du se Nettavisens travekspert Kurt Leirvåg forklare arbeidskollega Anna-Marie Augustin hvordan hun kommer i gang som travspiller.

HTML EMBED

Registrer konto
Det første du bør gjøre som ny travspiller, er å registrere deg med spillekonto hos Norsk Rikstoto. Det kan du gjøre gratis og uforpliktende her.

Spilltypene
Deretter bør du vite forskjellen på de ulike spillene fra Norsk Rikstoto.

*V75 (lørdag) er Rikstotos hovedspill, og det er her du kan vinne de største millionpremiene. Spillet handler om å plukke ut sju vinnerhester i sju løp.

*V76 (onsdag) arrangeres på Norges hovedbane Bjerke. Her skal du også plukke ut sju vinnerhester.

*V65 (øvrige dager) arrangeres på ulike baner i Norge. Her skal du plukke ut seks vinnerhester i seks løp.

Hvordan spiller du?
Det finnes flere måter å levere spill på. En vanlig måte å er sette opp din egen kupong. Det kan du gjøre ved å trykke på fanen Program i menyen på Nettavisens travsider. Er du derimot en helt ny spiller, kan det lønne seg å spille Lyntoto (en datamaskin setter opp spill for deg) eller på Nettavisens eksperttips.

Eksperttips
Til hver spillomgang setter våre eksperter opp tips som du kan levere direkte ved å klikke på spillboksen til høyre i denne saken. Ønsker du å spille til en annen bane, kan du gå inn på Nettavisens travforside og finne en artikkel om den aktuelle banen.

Her kan du registrere deg som travspiller hos Norsk Rikstoto.

Andelslag
En annen populær spillvariant er andelslag. Da spleiser du med flere andre spillere og får dermed råd til å være med på en langt dyrere kupong enn du normalt har råd til. Dette øker vinnersjansene betraktelig. Nettavisens andelslag på Eksperten finner du her eller ved å trykke på Eksperten-banneret øverst i saken du nå leser.

Lurer du fortsatt på noe? Send gjerne en e-post til travekspert Kurt Leirvåg.

Her er noen av høydepunktene for Nettavisens trav- og galopptips de siste årene:

Supersuksess på Øvrevoll torsdag 4. august 2016- 370 168 kr innspilt!
Nettavisens fremragende galoppeksperter har i flere år levert kanontips. Og 2016 ble kanskje det beste av dem alle. Torsdag 4. august i fjor ble det virkelig flott treff. Kun fem kuponger fikk seks rette på Øvrevoll denne dagen og fir av dem kom fra Nettavisen. Fire systemer ble solgt på Eksperten, og samtlige fikk seks riktige. To systemer kostet Kr.6 000 (Fire andeler a 1 500), og to systemer kostet Kr.4 000 (Fire andeler a 1000). Systemene betalte ut 92 542 kr pr stk, og det ble dermed totalt spilt inn 370 168 kr.

Leangen, V75 24. januar 2015
Hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette og hadde en snittutbetaling på 26.000 kroner. Totalt ble det spilt inn mer enn 1,2 millioner kroner, og spesielt gledelig var det at mange av andelslagene som gikk inn, var solgt i fem andeler á kr 200.

Bergen, V75 21. februar 2015
Ekspert Rolf Lerums minste V75-forslag på Nettavisen med en innleveringspris på 108 kroner betalte ut nesten 5000 kroner. Alle hans V75-forslag satt på Eksperten, og totalt ble det ca 800.000 kroner innspilt.

Her kan du registrere deg som travspiller hos Norsk Rikstoto.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.