Gå til sidens hovedinnhold

Nykommeren slår til direkte som vår V64-banker

Bankeren gjør sin første start i Sverige! Flere sjokkobjekter! Knallfin omgang med et gedigent potensial! Vi jakter V64-suksess med frekke bonger...

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Vi elsker disse omgangene fra Boden, og det er en bane det ofte skjer litt på. I kveld har vi jobbet frem flere veldig lite spilte objekter, og bankeren taper vel ikke? 4 Harley K. (V64-4) er en nykommer som man tror en hel del på i 2021. Bør ta seg av et ganske overkommelig oppgjør, og vi kan ikke spekulere. Ta rygg på følgende:

V64-1 : 9 Soleil D’Inverne – Et JEVNT innledningsløp venter, og her kan det være smart å plukke med seg litt hester. Vår ide ligger i skorpen, og hadde fort vunnet sist hadde det ikke vært for at den var litt ute av det når lukene kom på oppløpet. Kom da til mål med krefter igjen, og formen er altså veldig bra. Jesper Nilsson som trener hesten er veldig opp på sin springer, og han tror på seier. Slår til som en godbit?

V64-2 : 7 Love Of Mine – Dukker opp etter at vintertreningen er gjort unna, og man har funnet en fin oppgave til den. Det blir skoløs for første gang i karrieren, kusken er bra, og her lukter det et offensivt opplegg. Har blitt strøket inn et spor, og dette ser i det hele tatt spennende ut på forhånd. Vår ide i et ellers svært jevnt løp.

V64-3 : 4 Frivoll Galilei – Er en OK 4-åring, men har foreløpig til gode å imponere oss veldig. Tapte knepent sist, men gjorde da et fint løp bak S.K.’s Ariel. Blir kolossalt hardt betrodd her, men vi er ikke overbevist om at dette er noen «klink vinner». Helt grei favoritt, men vi avstår fra et bankerspill. En hest som virker å være umulig å få inn er 15 Laxfaks som stadig er bedre enn raden. Gikk et bunnsolid løp etter galopp sist, og med flyt på veien så kjemper den om seieren i et overkommelig løp som dette.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-4 : 4 Harley K. – Går vi på som kveldens beste banker. Dette er en 4-åring som hadde et ganske fint år i fjor, og løp da inn over 650 000. Er nå kommet inn på stallen til Wäjersten, og der flyr «ALT» for tiden. Han har en helt spinnvill form på hestene, men så er det også snakk om en svært lovende trener. Harley K. er en hest som er meldt til flere storløp i Sverige, og man har ambisjoner med den direkte. Kan åpne bak bilen, og vår feeling er at man vil vise den frem i kveld. Lar seg rett og slett ikke stoppe?

V64-5 : 5 Greenwich – Er egentlig en KNALLGOD hest i grunnlaget, men nå er raden dårlig, og da går den fort veldig under radaren. Gikk flere meget gode løp mot tøffere motstand enn dette i fjor, og den duger i massevis her om den viser bare litt av hva den kan. Presterte ikke som best i årsdebuten sist, men var da indisponert? Kommer nå ut etter en mnd pause, den blir solid kuskeplusset med Ohlsson, og her må man rett og slett være litt på vakt. SPILLES!

V64-6 : 6 Regent Zet – Får mange tilhengere i finalen, og det er også en hest med flott form i kroppen sin. Kan muligens få teten billig her, og da har den naturligvis en bra sjanse å renne unna. Er dog blitt 12-år, og blir åpningen litt for tøff så er vi usikker på hvor hard den egentlig er i skallen sin. Skal stå først, men vi banker ikke. 8 Eder Bob – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og var ikke tom etter sene luker sist. Daniel Wäjersten får sjansen i kveld, og denne er god nok å skrelle om det skulle klaffe litt underveis.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.