Nyland dirigerer i Jackpot-fest

Nyland er en av Norges 10 beste 4-åringer. Foto: Åge Liland/Bergen Travpark
Nyland er en av Norges 10 beste 4-åringer. Foto: Åge Liland/Bergen Travpark

4-årige Nyland har et drømmeløp på papiret i V65-1. Selv Nettavisens Forus-ekspert som har viet livet til å bekjempe storfavoritter må legge ned våpnene.

"Alle" klarte seks rette på Leangen i går, og dermed blir femmerpotten derfra overført til kveldens V65-løp på Forus. Det betyr 572 495 friske ekstrakroner å kjempe om. 

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

1 Nyland (V65-1) ble sliten på Bjerke sist, men det var mot de beste 4-åringene i landet. Dem forventer vi ikke at Nyland skal matche, men de hjemmehestene han støter på i kveld skal han slå - ikke minst når han starter 20 meter foran. Vi har en viss repsekt for 5 Lauvås Blid, men hun feiler for et godt ord - særlig når det dreier seg om voltestart - i motsetningen til favoritten som virker dønn travsikker. 

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av spillene i boksen under. 


Oddsmessig er ikke Nyland veldig interessant, men med jackpotkroner i potten blir det feil å redusere potensialet i spillet med å gardere en hest som står med tre bein i mål.

9 Eldpeppi (V65-2) har et meget bra løp på papiret i V65-2, særlig etter at 6 Tyri Mai er strøket. Det største forslaget dobler vi med en litt frisk idé. 5 Freja Faks galopperte i den første starten for den dyktige hestekaren Odd Dvergsdal. Det var litt summing rundt hesten sist, og vi tror Dvergsdal kan forbedre henne ganske kraftig. Rune Wiig får sjansen denne gangen.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av spillene i boksen under.


Vi prøver å komme oss gjennom V65-4 på to hester. 3 Cita Baggi har gått fine løp i lang tid, men hverken hest eller kusk vinner ofte. 7 Pamplona er hovedopponenten. Hun skal være behandlet og rapportene fra eierhold er svært positive.


8 Gidde R. Icke (V65-5/DD-1) har sett veldig fin ut i to strake seiersløp. Motstanden er ikke avskrekkende, men sporet hemmer. Vi bruker 10-åringen som utgangshest i DD, men garderer i V65.