Nytt adrenalinkick?

Foto: hesteguiden.com

Etter at vi spilte inn i overkant av 54.000 kroner på Leangen i går har vi ikke noe i mot at vi kan få en ny opptur i kveld, og det tror vi Adrenalin og Dag kan sørge for at vi får.

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Det ble nemlig en flott start på uken når vi fikk V5`en i A-spillet i Trondheim i går kveld, og når bomben Fischer Gold skar linjen først i finalen kunne vi innkassere meget pene 49.737 kroner på vårt største spilleforslag. Det gjorde da heller ingen ting at vi avsluttet dagen med et strålende DD-spill som innbrakte totalt 4352 kroner, og vi får nå satse på at vi kan komme inn i en fin stim!

Etter en totalt overlegen seier på dagens arena på fine 17.5 i den nest siste starten kunne ikke 2 Adrenalin kjempe i fremste rekke mot veldig tøffe hester ved fjerdeplassen i den siste starten, men etter sigende fikk ikke hesten helt det feste i banen han skulle ha med for korte pigger ved den anledningen. Det er mildt sagt en svært billig oppgave Holtung-traveren har foran seg i V5A-3 i kveld, og alt annet en seier vil overraske oss stort. Ingen kløpper fra start, men sporet gjør sitt til at en fin posisjon utvendig til å begynne med er sikret.

Normalt skal ingen av dagens konkurrenter kunne matche Turbo Thrust-sønnens veldig tunge avslutning, og selv om det er snakk om ny rytter i form av Line Gundersen i kveld er vi ikke veldig bekymret over den endringen. Hun er veldig rutinert, og vi har stråltro på at en av fjorårets seiersmaskiner (vant hele seks løp i monte i fjor) i denne grenen kommer ensom til mål i kveld.

Vår rangering: A: 2 B: 7-8-10-3 C: 6-5 D: 4-9-1

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5A-1, 2140 meter voltestart
Det er ikke veldig høy kvalitet på hestene i dette varmblodsløpet som innleder denne rebusen, og vi syntes det ser litt småskummelt ut. Etter en fin debut for Per Gottling til sølv på 18.8 full vei blir dog 7 Only for Money en naturlig favoritt, og normalt skal ikke Legendery Lover K.-datteren være noe dårligere med løp i kroppen etter lang pause til kveldens dyst.

Innledet lovende med to triumfer har 8 Made For Victory gjort, og selv om det er klart tøffere i mot ved denne anledningen tror vi 4-åringen har en real rekordforbedringen inne. Det ble helt feil for en formsterk 10 Giant Noark i et V75-løp i den siste starten (tatt bort av dårlige rygger til slutt), mens det er lite å utsette på kapasiteten til 11 Chevy Man. Interessant til sammen med champion Høitomt står 1 Bezique Victory, mens 5 Minikat Rivner må heve seg ytterligere et hakk for å kunne legge på til sin andre strake triumf (veldig billig i mot ved den siste triumfen).

Vår rangering: A: 7 B: 8-10-11-1-5 C: 4-6-9 D: 3-2

Annonse: Grøstad/Lerum`s V5-tips til løpene på Momarken kan du finne her.

V5A-2, 2140 meter autostart
Litt uggent også i den andre avdelingen hvor 10 relativt ruglete kaldblodshester setter hverandre i stevne, og bred gardering er å anbefale. Tilbake etter litt pause kommer 9 Sør Bruden, og i en feilfri utgave legger den kapable Sjefen-datteren et slikt felt på rygg.

Galoppspøkelse henger også over 1 Jeppeblesen, men formen er god nok til å kunne vinne et løp som dette uten galopp. Løfter seg for hvert løp hun går gjør 6 Hilton Fam, mens 7 Morgana fort kan vise seg kraftig forbedret med løp i kroppen etter lang pause. Ueffen er heller ikke 5 Pilborka, mens det er spennende nok med Høitomt opp bak 2 Borhaug Blesa (positiv sist).

Vår rangering: A: 9 B: 1-6-7-5-2 C: 8-4-3 D: 10

V5A-4/V5B-1, 2140 meter autostart
Vi finner fem vinnerkandidater i dette flotte løpet for varmblodshester, men klart mest spennende på kryssene mener vi 5 Global Jinx er med sine 25 % Topp innsats til fjerde på fine 15.5 full vei i den siste starten, og dagens lange oppløp er til den alltid godt avsluttende Enjoy Lavec-sønnens fordel.

Dundrer til tet gjør 6 Taxdodger Joe, og når den tidligere seiersmaskinen er tilbake hos Tor O. Halle er det snakk om en selvskreven gardering. Tilbake etter litt pause kommer også speedkula 10 Sugar W., og dagens oppgave er skreddersydd. 3 Victory Håleryd ikke har vært som best i de to siste startene (dog klart god nok på sitt beste), mens 4 Pine Pack står litt tøft inne i løpet (men formen er veldig fin).

Vår rangering: A: 5 B: 6-10-3-4 C: 2 D: 9-1-8-7

V5A-5/V5B-2, 1640 meter autostart
Gnistrende form holder 10 Dag, og I B-spillet garderer vi ikke. Det har blitt to veldig kontrollerte triumfer nå på slutten, og etter en relativt tøff forsering til tet tidlig sist syntes vi det var snakk om en bunnsolid innsats til seier på fine 26.9 over dagens distanse Gretland-traveren leverte ved den anledningen. Fine rygger fra start bør borge for en fin reise i kveld, og vi har god tro på at den tredje strake triumfen kan være innen rekkevidde her.

I A-rebusen får vi råd til bred gardering, men vi ser første og fremst duoen 3 Sodin og 4 Storm Eld i mot. Førstnevnte er forfulgt av skadeproblemer, men det er relativt optimistiske toner fra trenerhold forut for kveldens dyst. Moe Odin-sønnen innehar enorme fartsressurser, og vi blir ikke sjokket dersom det er snakk om en vinner direkte etter lang pause.

Sistnevnte er ikke noe lyn på de første meterne, men det er slett ikke utenkelig at Lars A. Kolle kjører seg til tet ut av den første svingen. Storm Jo-sønnen er dog litt variabel i prestasjonene (litt under pari nest sist), og vi har sett hesten fungere bedre i aksjonen enn han gjorde ved den siste triumfen på 30.1 full vei.

Vår rangering: A: 10 B: 3-4 C: 6-7-8-5-1-9 D: 2-11

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

V5B-3, 2140 meter autostart
Det er slett ikke enkelt å sette relativt urutinerte kaldblodshester i lavt grunnlag opp mot hverandre i dette løpet, og vi anbefaler bred gardering. En hest vi likte veldig godt ved triumfen på 35.8 full vei med innlagt galopp i den nest siste starten var 11 Tyri Knekten Jr., og selv om dette foreløpig ikke er snakk om noen stabil krabat syntes vi 4-åringen er vel lite spilt med sine 8 %

Veldig fin kapasitet er det på 1 Store Johan, og selv om treneren ligger litt lavt forut for denne starten etter litt pause krysser vi tidlig. Uviss form etter litt pause har også duoen 2 Los Svint og 7 Todd Eld, og begge tas med på mistanke. Jevne fine løp går 5 Lykkefaks, mens 10 Brazze skal være av de bedre i dette løpet.

Vår rangering: A: 11 B: 1-2-7-5-10 C: 9-3-12 D: 4-6-8

V5B-4, 1640 meter voltestart
Vi mener dette løpet kanskje er snakk om dagens mest åpne, og vi tror fort vi kan få en vinner litt på kanten her. En flott avslutning til sølv fra køen etter startgalopp leverte 10 Evita E.J. i den siste starten, og med feilfri avgang er Holtung-traveren hesten å stå i mot til slutt. Noe stabilt kort er det dog ikke snakk om, og vi tyr til bred gardering.

Fra fine spor streker vi tidlig av for duoen 6 America Hill og 7 Beak`s Angelica, mens 2 Rite On Volo får stå som en liten outsider etter en litt svak innsats til femte fra tet sist. Glimter til med ujevne mellomrom gjør 5 Goldie Win, og selskapet i kveld er ikke verre enn at Home Alone-datteren kan vinne et slikt løp. Fin form virker 1 Port Wine til å ha, og fra sitt optimale smygspor er den aldrende hoppa snakk om en tidlig gardering.

Vår rangering: A: 10 B: 6-7-2-5-1 C: 8-9-3-4-11

V5B-5, 2140 meter autostart
Tre hester hever seg klart over mengden i dette flotte kaldblodsløpet som avslutter denne rebusen, og på tross av et spor litt langt ute bak startbilens vinger setter vi 8 Lix Mollyn klart først (og da snakker vi om vår DD-banker for dagen). En gnistrende avslutning til sølv på fine 26.6 full vei etter sen luke ble resultatet etter litt pause i den siste starten, og med det løpet innefor vesten på en arena Skaffer Brunen-sønnen ikke har tapt løp på (vunnet tre av tre) tror vi på en topp vinnersjanse.

Med feilfri avgang er sterke 2 Horgen Kinge hesten i første rekke å slå, mens speedkula 3 Moe Granar blir skummel til slutt dersom det skulle klaffe med fine rygger til ut i oppløpet. Førstnevnte var strålende til fjerde mot gode hester på Leangen sist, mens sistnevnte nå har gått tre fine løp på rad (og det var jo nettopp på dagens arena Braute-sønnen satte sin rekord på 23.1 ved triumfen i Ole Uttisruds Minneløp i 2009 hvor Neslands Loke var slått).

Vår rangering: A: 8 B: 2-3 C: 6-11-12 D: 10-1-9-5-7-4

Spilleforslag
Til V5A-rebusen på Momarken har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 144, 432 og 1335 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre tre forslag til B-spillet på hhv 144, 432 og 1220 kroner (abc-system over fire bonger) ligger ute her .

Våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Momarken
V5A kl. 18.35 (løp 2-6)
V5B kl. 19.35 (løp 5-9)
DD kl. 20.35 (løp 8-9)

Kjøp en bong og se løpene fra Momarken gratis på www.rikstoto.no i kveld.