Nytt eventyr på Øvrevoll

Carlos Lopez har flotte vinnersjanser på Øvrevoll mandag.
Carlos Lopez har flotte vinnersjanser på Øvrevoll mandag.

Torsdag spilte Nettavisens galoppeksperter inn ca 300 000 kroner på Øvrevoll. Mandag er det internasjonal V4 på samme bane og Nettavisen er på ny jakt.

Sportspills meny mandag:
V65 Jarlsberg: Solberg i kanonform
V64 Hagmyren:
Millionjackpot med Silje

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Etter en glitrende uke for Nettavisen der vi har spilt inn ca 1 million kroner, er det bare å si velkommen til en ny trav- og galoppuke her på Nettavisen. Mandagen innledes med internasjonal V4-omgang fra Øvrevoll. Til kvelden er det Jarlsberg som byr på V65 her hjemme, mens Hagmyren innleder sin tradisjonsrike dobbeltkjøring med storløp mandag kveld.

Ettersom det ble svært så favorittpreget på Mantorp søndag, er det stor jackpot på gang og hele 1 772 137 SEK ekstra i sekserpotten når blant annet Lannem Silje er på plass i V64-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Storgevinstene haglet forrige uke, men den aller største gevinsten var det Nettavisens galoppeksperter som sørget for torsdag kveld. Da sa det aldeles pang også. Nettavisens fremragende galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har levert strålende tips i lang tid, men torsdag "toppet" de. Tre systemspill suste inn med seks rette og drøye 83 000 kroner tilbake på hvert av dem. I tillegg ble det femmere på alle øvrige spilleforslag og ca 300 000 kroner innspilt.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Og nettopp på Øvrevoll har det vært ekstremt vrient å være spiller de siste månedene. Se på denne oversikten:

Torsdag 1. mai (V65): Utbetaling 6 rette kr 432 756 (kassa)

Torsdag 8. mai (V65): Utbetaling 6 rette kr 2 008

Lørdag 17. mai (V65): Jackpot

Torsdag 22. mai (V65): *Utbetaling 6 rette kr 169 426

Torsdag 29. mai (V5): *Utbetaling 5 rette kr 27 738

Torsdag 29. mai (V4): Utbetaling for 4 rette kr 7 738

Torsdag 5. juni (V65): Jackpot

Torsdag 12. juni (V65): Jackpot

Torsdag 19. juni (V65): Utbetaling 6 rette kr 255 543

Torsdag 26. juni (V65): *Utbetaling 6 rette kr 64 461

De tre omgangene som er merket med stjerne utenom sist torsdag, (22.mai og 29.mai) ble også en festaften for Nettavisens galoppeksperter. Torsdag 22. mai suste fem andelslag på Eksperten inn med fem rette i V5-spillet og totalt drøye 138 000 kroner tilbake, og torsdag 29. mai suste et systemspill inn med seks rette og totalt drøye 212 000 kroner tilbake.

Vurderinger av Birger og Morten

Mandagslunsj på Øvrevoll, det hører til sjeldenhetene. Tilbudet er en V4, som ikke er av de enkleste. Vi har tro på en duo i V4-4, som har vist litt mer enn de øvrige. 4 Linda Lovelace var mye omtalt for noen år siden, nå kan den firbente utgaven få en opptur. Svakere motstand enn hun har her, får hun neppe. Dessuten er hestene på stallen til Hallvard Soma på vei opp. Flere av hestene gikk bra torsdag etter en tung periode. Vi garderer kun med 3 Send An Invitation

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Flere av de øvrige løpene krever en del streker, og vi tror det blir en ok utbetaling, selv om feltene ikke er så veldig store.

En luring kan 7 River Sid være i V4-1. Gikk bra bak Aim Higher sist de møttes, og vekten er til River Sids fordel. Blir trolig et femte- eller sjettevalg.