Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen og Frode Gjesdal, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

En ny svært spennende helg på travfronten står for tur, og denne fredagens sparkes i gang med V65 og V4-spill til løpene på Åby i Sverige i lunsjen hos Norsk Rikstoto, og der skal man merke seg de tidlige innleveringsfristene, som er hhv kl. 12.45 og 13.45

Til kvelden denne fredagen er det V64-spill til Gävle på den andre siden av kjølen samt V65-spill til Biri travbane ved Mjøsas bredder som gjelder for det spillende publikum hos Norsk Rikstoto, og vi på Sportspill har som vanlig tips og spilleforslag til alle arenaer. Torsdagens V65 på Jarlsberg ble som "fryktet" svært lettløst og dermed ligger det nesten 500 000 kroner ekstra i sekserpotten på Biri i kveld.

På lørdag forflytter V75-sirkuset seg til Forus i Stavanger, og der ligger det hele 34 millioner kroner å venter på en eventuell alenevinner. Etter at løpene på Forus er over på lørdag, er det internasjonal V65 til Odense i Danmark som kan friste spillerne hos Norsk Rikstoto, og vi har vår danske ekspert på trav, Carsten Rabjerg på plass på den arenaen.

På søndag skal våre mildt sagt eminente galoppeksperter, Birger Christensen og Morten Olsen i ilden med V4-tips til favorittbanen Täby i Sverige i lunsjen tidlig på dagen, før det er V64-spill til Umåker i Sverige som gjelder på ettermiddagen. Helgen rundes av med V65-spill til Sørlandets travpark her hjemme, og da skulle det være nok å ta tak i for noen og enhver denne helgen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Åby
V65 kl. 12.45
V4 kl. 13.45
DD kl. 14.05

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Patrik Fernlunds vurderinger:

Spikarna:
11 Monte Major (V65-6) var riktigt fin vid segern på Åby och galopperade med krafter kvar i en V75-final senast. Johnny Takter förstärker i vagnen denna gång och det ska vara en väldigt bra chans.

3 Homer Kemp (V65-1) blev för pigg bakom bilen senast och galopperade men gick bra efter det. Bra chans om han går felfritt men han är inte helt att lita på.

HTML EMBED

Luringarna:
7 Chivas Boko
(V65-2) tränar bra och har mött tuffa konkurrenter, kan fälla den klara favoriten.

6 Quantum Outlook (V65-3) höll fint senast, streckas tidigt. Facette Cobra (V65-4) avslutade bra senast och körs av en formkusk.

HTML EMBED