Nytt grenseraid

Vinteld og Pål Sem.
Vinteld og Pål Sem.

For fjorten dager siden tok Nettavisen grovt for seg under lunsjtravet i Årjäng. Tirsdag er det endelig lunsjtrav igjen i Årjäng.

Sportspills meny tirsdag:
V65 Forus:Lerum med ny storeslem
V64 Täby galopp:Supertirsdag med millionjackpot
Lunsj Drammen:Sjokkobjekt i V5-2
Oddstips:Hødd vinner lokaloppgjøret
Fotball-VM:Nettavisen analyserer

Med pinsen vel overstått og et strålende Oslo Grand Prix likeså, ønsker Nettavisen Sportspill vel møtt til en ny glitrende trav- og galoppuke.

Allerede tirsdag er det full fyr, og vi starter opp med en flott V4-omgang fra Årjäng der en rekke norske hester er på farten. Deretter tar Rolf Lerum seg av en utfordrende V5-lunsj fra Drammen.

Til kvelden er det forhåpentligvis fest både på Täby og på Forus. På Täby melder Nettavisens galoppeksperter at en av sesongens største løpsdager med galopp i Skandinavia står for tur og i og med at det også er hele SEK 1 152 832 ekstra i sekserpotten i kveld, blir det ikke mindre interessant. På Forus skal Rolf Lerum forhåpentligvis følge opp sist tirsdags helt makeløse treff der samtlige spilleforslag ga gevinst.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Men vi begynner i Årjäng. Sist vi nordmenn kunne spille V4 til Årjäng var tirsdag 27. mai og den dagen ble det veldig bra for våre tips. Det aller minste V4-forslaget her på Nettavisen ( innl.pris kr 168) suste inn med fire rette til meget spreke 3 254 kroner i utbetaling. To norske ekvipasjer vant den dagen i form av Sigbjørn Kolnes-trente T. Rex D.K. og Olav Mikkelborg-trente Bear Beta.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Også denne tirsdagen tror vi på norske triumfer og aller best vinnersjanse tror vi formtrener Pål Sem har med stallhesten 2 Vinteld i V4-2/DD-1. Pål Sem har ikke så mange hestene på stallen, men blant annet elitehesten Gylden Balder og folkehesten Drammen, Nume Elden. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


I tillegg til disse to også da den femårige vallaken 2 Vinteld. Som vant fire ganger på elleve starter i fjor som fireåring, men montro om hesten har vært bedre enn han er nå. Vinteld har tidligere vist seg litt bedre på sprint enn på full vei, men forrige lørdag vant han altså på råsterke 26.1/2100 meter på Jarlsberg. I dag er det sprint og det spor to bak startbilen. Selv med noen startraske hester med i feltet, tror vi Vinteld skal ha en flott sjanse til tet og da taper han neppe dette i løpet. Vi bankerspiller i både V4 og DD.