Nytt kupp på Leangen?

(Hesteguiden.com)

Leaangen travbane i Trondheim er i ferd med å bli Nettavisens superarena. Mandag har vi nye herlige drag på gang i V65-spillet.

Mandag er det altså min (Leirvågs) helt spesielle favorittbane Leangen som er vertskap for V65-kjøringen her i Norge på kvelden. Forrige lørdag fanget jeg sju rette på to andelslag under V75-løpene på Leangen. To av mine andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette og når utbetalingen for sju rette landet på 209 212 kroner, ble det svært god avkastning. Plusser vi sammen seksere og femmere på de to andelslagene som gikk inn med sju rette, ble det ca 250 000 kroner tilbake på hvert av dem. Den lørdagen toppet et ellers strålende tipsår på Leangen for undertegnede.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Søndag ble det ellers en svært bra dag for Nettavisen og Sportspill. Roger Sundvisson traff med alt under V4-omgangen i Rättvik og de som fulgte hans minste V4-forslag her på Nettavisen (innsats kr 168) kunne hente ut pene 1 038 kroner. Toeren i V4-4 (7.valget 14 Titus Rocket ledet forøvrig langt inn på oppløpet). Med den som vinner hadde utbetalingen blitt på meget solide 4 974 kroner og denne var markert på det minste forslaget.

Annonse Travfakta: Booooom! Der satt den igjen! Lukas Rauen (9.valg-2,4%) vant som vår delikatessevinner på Leangen 7.Okt! Lunsjbongen satt, og betalte ut kr 30 114. Mandag er Grøstad på farten igjen på Leangen.

På Täby galoppbane ble det enda bedre. Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen fornektet seg ikke på sin favorittbane Täby og fikk seks rette på sitt største V64-forslag (innl.pris kr 1200). De som investerte i den bongen kunn kvittere ut nærmere 10 000 kroner. Også i DD-spillet ble det fullklaff. Det minste DD-forslaget (innl.pris kr 200) betalte tilbake 1085 kroner, mens det største DD-forslaget betalte tilbake 2107 kroner.

På Sørlandet lanserte Kurt Leirvåg samlebonger og spilte kun V6, noe som viste seg helt riktig. Dessverre ble et par av andelslagene som het "Leirvåg spiller samle" feil utfylt helt på slutten, men åtte andelslag fikk ihvertfall pen avkastning på sine investeringer og ca 35 000 kroner ble fasiten på Sørlandet. Totalt spilte Nettavisen/Sportspill inn ca 180 000 kroner søndag, på Nettavisen og på Eksperten.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Leangen
V65 kl. 18.30
V5 kl 19.41

DD kl. 20.03

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Endelig på hjemmebane
Spillemessig og sportslig er det en flott omgang Leangen byr på mandag og jeg lanserer banker direkte i V65-1. Selv fra et litt vrient ellevtespor skal elitetraveren 11 Juliano Rags ta ned denne gjengen. Jeg hadde en alltid like interessant prat med Noralf Brækken søndag formiddag og Brækken hadde lite å anmerke. Brækken er ellers svært imøtekommende når vi ringer til ham og mange travtrenere i Norge har mye å gå på der.

Ingen fare med storfavoritter
Juliano Star gikk et strålende i Frankrike i sin siste start og har hevdet seg med bravur i steintøffe omgivelser i Sverige de siste årene. Går alt normalt for seg så er Juliano Star en vinner i V65-1 og vi bankerspiller naturligvis og har en rekke herlige drag utover i V65-spillet. Og bare for å ha nevnt det. Fredag 24. mai var Gylden Balder spilt på 78 prosent av innsatsene i V65-1 på Biri og hesten vant lett. Likevel var det ingen som maktet seks rette den kvelden og utbetalingen for fem rette ble friske 6 934 kroner. Samme skjedde på bergen travpark lørdag kveld. Megafavoritten Andover The Prenup innfridde i V65-2. Men etter V65-6 var det ingen bonger som hadde seks rette. Det er fortsatt ingen fare med å spille storfavoritter som banker i V65-spillet.

Herlig objekt i V65-6
Sist lørdag varslet jeg kraftig for 13 Snonsøy Elda som er på farten i V65-6 mandag. Kapasitetshoppa hadde varslet storform i et løp på Leangen 9. september og tross det ble hun kun et femtevalg i V75-veddemålet sist lørdag. Elding-hoppa holdt som vanlig farten til mål og vant. I løpet på Leangen nest sist, galopperte Snonsøy Elda mye fra start og var altså kun hode og hals bak vinneren 8 Husankongen i det løpet. Mandag blir Husankongen klar favoritt i V65-6.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Mandag er distansen 2100 meter noe som er en klar fordel for Snonsøy Elda. Vi bankerspiller Snonsøy Elda på det minste V65-forslaget, i DD-spillet og i V5-spillet. Hoppa er utrolig nok nede som et femtevalg i V65-spillet kl 11 fredag og er fem ganger så lite spilt som favoritten Husankongen og det kan være utbetalingsfest på gang med Snonsøy Elda som SKAL spilles med slike forutsetninger.

Ny stjerne på gang?
Mange av oss husker fortsatt Tamin Sandy som dominerte i norsk og internasjonal travsport på midten av 90-tallet. Den hesten ble trent opp av nå avdøde Olav Christiansen. Men det kommer mer godt fra Åsenfjord og sønnen Håkon Magnus holder tradisjonene i hevd. Treårige 2 Creek's Beauty har fortsatt svært langt fram til nevnte Tamin Sandy, men vi liker likevel det vi har sett av denne Staro Showbiz-sønnen. V65-5 er er treårsløp der 2 Creek's Beauty er en av tre strekhester. Kommer Kjøsnes seg til tet her, tror vi hesten har en ypperlig sjanse til å lede hele veien og de dristige kan prøve et spill på denne mandag.