Gå til sidens hovedinnhold

Nytt snadder blir servert i V4-lunsjen

Skrellbanen Bergsåker står for dagens V4-lunsj, og vi har som vanlig gjort jobben for deg. Godbitene i dag finnes i DD-spillet...

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.

OBS! Etter strykninger så ganger vi våre bonger noe opp, og spiller banker på 4 Bowling Orlando (V4-2).

Skrellbanen Bergsåker byr på en interessant V4-lunsj tirsdag. Vi går tynt ut i V4-1 og V4-2, men garderer BREDT I DD-LØPENE. Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 2 Chestnut Bojje – Er en lovende 4-åring som kommer til å tjene store penger i 2021 om den bare får holde seg skadefri. Feilet seg bort med krefter igjen i V75’en sist, og det er mulig at den ikke taklet banen da. Var meget god både nest sist og tredje sist, og den taper ikke dette om den leverer på sitt beste. SPILLES!

V4-2 : 4 Bowling Orlando – Var et lekkert skue når den kom alene til mål i tåkehavet sist. Har MYE inne, og den kan nok senke rekorden sin med minst tre sekunder om nødvendig. Taper ikke dette løpet om alt går riktig for seg, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro MYE på denne.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 9 Dolly Style – Ligger veldig i skorpen, og skal passes i et billig løp som dette. Ble passivt kjørt sist, men gikk ganske OK i kulissene, og den har smygform. Her er det altså svært billig i mot, den står i et bra spor, og kusken er god. PASSES! Det soleklare motbudet er 4 Frida Taxam som solgte seg dyrt mot en såpass god hest som Donners AM (40m tillegg) sist. Var da betydelig forbedret med BIKE. Kan lede hele veien…

V4-4 : 2 Variety Show – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den har vinnerform i kroppen. Ble ikke kjørt med sist, men avsluttet sterkt når lukene kom på oppløpet, og hadde mye krefter igjen over mål. Kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette, den er solid kuskeplusset med Mats Djuse, og her må man rett og slett være på vakt. VI BANKER PÅ DD!


Kommentarer til denne saken