Nytt talent fra Flemming

Flemming Jensen kjører vår banker på Åby. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Flemming Jensen kjører vår banker på Åby. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker som treneren holder høyt! Supersjokk som det lyste av i målgangen sist! Åbysnadder er pågang, og dette gleder vi oss til!

Sportspills meny:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Tippeligaen: Her er Nettavisens tips
Obosligaen: Les Nettavisens gjennomgang

I lunsjen på Mantorp 6. april så ble det servert KNALLSTERKE V4-tips! 15-oddseren Global Oxygen stod først på ranken, og topp info ble servert! Vi stormvarslet også for 18-oddseren Stardust S.I.R. Alle forslagene våre på Eksperten suste inn, og det gjorde også vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.420,-. Utbetalingen ble fine Kr.3 457, og totalt sett så spilte vi inn ca 76 000 i denne V4-omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Romme søndag 5. april så var det igjen duket for V4-fest i Sverige! Samtlige forslag satt, og den lille bongen på Nettavisen pålydende Kr.200, ja, den betalte ut flotte Kr.5 581,-. Vi serverte solid info på 28-oddseren Örbäckens Marion, og den stod først på vår rank! Topp info ble også servert på Mr Miles som senket dagens tyngste favoritt! V4-forslagene våre spilte totalt sett inn over Kr.70 000,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Under Klosterskogens gedigne jackpotomgang på lørdag 4. april så spilte vi inn ca 250 000 på våre forslag. Fem av andelslagene inneholdt syv riktige, og den mellomste bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480, ja, den betalte ut fine Kr.1 032,-.

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

På førstkommende lørdag så går V75-omgangen på Bergen Travpark, og du husker vel hva som skjedde sist det var V75 på den banen? Alle våre forslag satt, og vi spilte inn over 800 000. Du er vel ikke i tvil om hvem du skal ta rygg på denne lørdagen?

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

På Åby denne torsdagen velger vi å banke Flemming Jensen sitt nye talent. Hesten heter Wham Bam Boo (V64-3), og dette er en hest som treneren mener skal være noe litt utenom det vanlige.

Få ellers med deg følgende objekter:

V64-1 : 1 Slide So Easy – Fullførte godkjent sist, men den trengte også en blåser i kroppen etter at det ikke ble noe ordentlig blåser i kroppen i årsdebuten. Står spennende til her, og det kan bli tet, men det kan også bli rygg leder. Motivert, men det finnes motbud! 6 Oslo Kronos – Var nesten sensasjonelt bra i nederlaget sist, og den tapte altså kun for Rockenroll Fi. Er brennkvikk fra start, og den vil få seg en fin posisjon. Viser den takter som sist så er den ikke helt sjanseløs selv om den her møter gode hester.

V64-2 : 9 Kali – Best inntrykk i sitt siste løp var det på denne. Bare forsvant i fra med en bra spenst i steget, og vi hadde 12,3 s 600m på klokken med mye krefter igjen. Står her til for å få et fint smygløp, og med litt tempo så blir den garantert ikke enkel å stå imot tilslutt. OBS! 10 Daniel Newport – Er bedre enn raden, og den skal passes. Var bunnsolid i nederlaget nest sist, og da gikk det i 11-fart tilslutt. Møter ikke den tøffeste gjengen, og den må med om draget vårt garderes.

13 millioner i V75-potten på lørdag:

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

V64-3 : 3 Wham Bam Boo – Er en 4-åring som skal være litt utenom det vanlige om Flemming får rett. Den var helt strålende til seier sist i et ufyselig vær, og det var krefter igjen på tanken da. Vi blir langt i fra overrasket om denne har en 14-tid i kroppen på en bra bane, og da sier det seg nesten selv at den ikke skal bli lett å ha med å gjøre her. Stor sjanse, og en motivert favoritt.

V64-4 : 14 Vinnalt Saga – Vi prøver oss med et helt uspilt sjokk her. Dette er en hest som har møtt tøffere motstand enn dette tidligere, og vi synes den så helt lysende fin i årsdebuten nå sist hvor den ble sittende bom fast i mål. Hadde da full spenst i målgangen, og på klokken vår stod det faktisk 12,4 s 800m som ubrukt. Vi vet ikke hvor offensivt dem velger å kjøre denne torsdagen, men hesten avslørte i hvert fall vinnerform sist, og skulle det klaffe på veien, ja, da kan bomben smelle. OBS! 

13 millioner i V75-potten på lørdag:

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

V64-5 : 4 Leader Tom – Er en svært nyttig hest, og den scorer mye på at den er veldig hurtig fra start. Sist så bombet den til tet, slapp, men avgjorde så sikkert på oppløpet. Var ikke tom i mål, og innsatsen var bra. Vi tror bestemt at den stormer til tet igjen, og så vil man igjen satse på rygg leder. Kan gå påny, og den er verdt oppmerksomhet. 6 K.L.M. Buymethemoon – Vant i årsdebuten i fjor, og vi blir ikke overrasket om det skjer i år også. Kommer nemlig til Sverige med bra rapporter i ryggen, og den kan få smygløpet sitt her. Rygg leder/tredje innvendig? PASSES!

V64-6 : 12 Dancing Pride – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og dette er virkelig en av dagens aller mest spennende hester. Nest sist så vant den veldig enkelt med alle kreftene sine igjen, mens den nå sist gikk enormt etter galopp. Var fakta ikke helt tom i mål. Står fint inne i dette løpet, og med sjefen selv opp så må den virkelig passes! Vi ILER til med et frekt førstevalg!