Offensive Noralf får tillit

Noralf Brækken er uredd og offensiv og kusker Nettavisens V65-banker på Leangen mandag.

Søndagen ble en strålende dag for Nettavisens kunder. På Täby fornektet ikke Nettavisens galoppeksperter seg og det største forslaget til Birger og Morten (innl-pris kr  880) betalte tilbake pene 2 851. I tillegg ble klaff for 11 andelslag på Eksperten.

 I Harstad gikk viste Frode Gjesdal atter strålende tipsform og Nettavisens mann i nord prikket samtlige 16 andelslag på Eksperten i V65 inn med seks rette og en utbetaling mellom 3 883 og 4 716 (avhengig av antall femmere) etter at han gikk imot folkemeningen og bankerspilte nestfavoritten 3 Saija's Speed i V65-2. Hesten vant tross to galopper. Hans mellomste V65-forslag her på Nettavisen satt klokkerent med seks rette og betalte tilbake meget pebe 3 883 kroner. 

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Da får vi tro tipsformen er på plass foran mandagskveldens heidundrende jackpotomgang på Ørebro. I og med at gårsdagens V64-rekke i Halmstad ble uløselig overføres gedigne SEK 2 072 040 til kveldens sekserpott. Duoen Daniel Redén og Johan Untersteiner har flere solide sjanser, deriblant Patriks banker 6 Pascal Zet (V65-6). Den sju år gamle vallaken årsdebuterte med seier for tre uker siden, og avsluttet sterkt fra køen ved den anledning. Husk at man også kan bruke Patriks banker i DD-spillet.

I tillegg til Patriks vurderinger og tips til denne jackpot-omgangen på Örebro har vi hyret inn Thomas Svensen til å sette opp noen andelslag på Eksperten, og da snakker vi om en kar som følger med i Sverige, bedre enn de fleste. Den samme Svensen som leverte strålende tips til jackpotomgangen på Jägersro sist tirsdag.

Men her skal det handle om Leangen og en sedvanlig svært spennende V65-omgang i Trondheim, der det er alltid kryr av underbetalte hester.

Går på Madonna igjen
Under lunsjløpene på Leangen sist tirsdag, varslet jeg kraftig for Madonna Rags og Noralf Brækken mot den store folkebankeren Staro Gardenia. En urtapper Madonna Rags trykket opp farten i underveis, men klarte aldri å feste seiersgrepet på storfavoritten. Uansett gjorde hoppa et toppløp.

Lang distanse
I kveld er distansen 2600 meter og Noralf varsler offensivt opplegg igjen. Bjørn Garberg (som jeg pratet med i formiddag) varsler at han slipper teten til 5 Madonna Rags og Noralf Brækken dersom denne kommer tidlig. Da lukter det tet og slutt og da "angriper" vi Madonna Rags også i dag og bankerspiller denne i både V65 og DD. I en ellers svært lettløst V5-omgang spiller vi derimot samlebonger og har råd til både 1 Bakkmo Bosse og 8 Russian Frontline på det største V5-forslaget.

Lamøy sitter på leken
Stor favoritt i V65-1 blir 2 Marionmetropolitan og Kristian Lamøy, forståelig nok. Vi bankerspiller hesten på de to minste V65-forslagene våre, men velger å betale for formsterke 8 Delicious Aviste på det største V65-forslaget.

Sykdom på stallen
Jomar Blekkan har slitt med smågrums på sin stall den siste uken og varslet til undertegnede i morgentimene mandag at flere stallhester kunne bli strøket. Tester i formiddagstimene endte kun med at 5 Faste Viking i V65-2 ble strøket. Men med slike rapporter, velger vi gardere folkebankeren 2 Wy Fi i V65-5 med 6 Crazy News (på alle bongene) og med treprosenteren 4 Flibustier på det største V65-forslaget.