Offshore Dream vant Prix d'Amerique

Det ble noe overraskende 5-årige Offshore Dream og Pierre Levesque som vant Prix d'Amerique på Vincennes i ettermiddag.

Et generasjonsskifte kan være et faktum i fransk og internasjonell travsport etter at 5-årige Offshore Dream vant Prix d'Amerique i dag. Løpet er et av verdens største løp med 500.000 euro i førstepremie. Distansen var som vanlig 2700 meter i det tradisjonsrike løpet.

Som vanlig var det stor spenning før oppgjøret, og det måtte to omstarter til før løpet kom i gang. Offshore Dream har vist solid form i vinter, men det var noe overraskende at han allerede nå slo de rutinerte elitehestene. Hesten trenes av Pierre Levesque, som også kusket i løpet. Ekvipasjen fikk et perfekt løp i annet utvendig, og kunne ligge rolig der til siste sving. Inn på oppløpet overtok de teten, og stakk unna til en suveren seier. Vinnertiden ble 1.12.0, som er ny rekord for løpet.

Annenplassen gikk til Kool du Caux med Franck Nivard i sulkyen på tiden 1.12.3.
Den franske treneren Jean Michel Bazire hadde tre hester til start. Han kusket selv Kazire de Guez inn til tredje, mens Kesaco Phedo og Jardy fulgte på de neste plassene.
Kesaco Phedo var løpets favoritt, og skuffet noe.

Av de to svenske hestene ble Super Light best med en sjetteplass. Jørgen Westholm styrte tidlig til tet, men slapp føringen, og fikk et perfekt smygløp.
Conny Nobell trøblet fra start, og Bjørn Goop tok han rolig fra start. Hesten galopperte også i køen midtveis og ble disket.

En stor nedtur ble løpet for Jag de Bellouet og Christophe Gallier. Hesten innledet i drøye spor ut av første sving, og gjentok galoppen i baktroppen i siste sving.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin