Ohlsson er holdepunktet

En konsentrert Ulf Ohlsson bak Loy Lavec.
En konsentrert Ulf Ohlsson bak Loy Lavec. Foto: hesteguiden.com

Toppkusken Ulf Ohlsson er mannen vi setter vår lit til under fredagskveldens V64 fra Romme.

Sportspills meny fredag:
V75 Biri lørdag: Blekkan viser vei
V65 Jarlsberg: Fredagskveld med to bankere
V5/V4 Øvrevoll: Festen er ikke over
V5 Biri lørdag: Hoppa som er for god for V75
Oddstips 1: Mer trøbbel i vente for Rösler
Oddstips 2: Herlig langskudd fra Ligue 2

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Vi har en svært innholdsrik trav- og galopphelg i vente. Biri travbane kan lokke med 13 millioner kroner til en eventuell alenevinner når Mjøsbanen byr opp til storstilt V75-kjøring lørdag ettermiddag. I tillegg er det stor jackpotomgang i V65-spillet fra Sørlandet søndag kveld, mens Nettavisens galoppeksperter melder om en strålende V64-omgang fra Jägersro galoppbane søndag ettermiddag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Fredag er dog mer enn nok å henge fingrene i. Det hele starter med V65 og V4 fra Solvalla, og litt senere på ettermiddagen er det både V5 og V4 fra Øvrevoll galoppbane. Til kvelden er det Jarlsberg som byr på V65 her hjemme, mens Romme er vertskap for den svenske V64-kjøringen.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Nettavisens Mats Persson ventet til den avsluttende V64-avdelingen før han lanserer sin banker i kveld og denne utstyres med toppkusken Ulf Ohlsson.

Spiken
1 Captivating Ås (V64-6/DD-2) har inte fått till det på ett tag, men den här gången möter hon ett gäng hon bör klara av alla dagar i veckan. Det som oroar mest är spåret då hon inte är någon blixt första stegen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen:
7 Billy The Kid Zenz (V64-1) har bra kunnande och nu får han dessutom Ulf Ohlsson i sulkyn. Han måste vara riktigt intressant i ett öppet lopp.