Ohlsson er overalt

Ulf Ohlsson med hesten Stormysky etter en V75-seier på Momarken tidligere i år.
Ulf Ohlsson med hesten Stormysky etter en V75-seier på Momarken tidligere i år.

Ulf Ohlsson har allerede kusket 1665 løp i 2014, mandag er han på plass på Solänget og kusker flere betrodde hester i både V4 og V5.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Lørdag lanserte undertegnede Frode Hamre og Denise F. Boko som min hovedbanker i V75-spillet på Leangen lørdag og Fjord Jerven i V75-2 som sin alternative banker. For de flate bongene på Nettavisen gikk det dessverre skeis, men på Eksperten komponerte han også et systemspill under navnet "Jervensystemet". Fire andeler a kr 1250 og det systemspillet suste inn med sju rette og totalt drøye 160 000 kroner tilbake.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Fredag var Nettavisens galoppeksperter i storform under V5 og V4-løpene på Øvrevoll. med pene 8 855 kroner  i V5-utbetaling og 6 108 kroner i V4-utbetaling ble det fullklaff for det største forslaget i begge spillformene og sammen med en god del Eksperten-andelslag som også gikk inn ble det totalt drøye 80 000 kroner innspilt på det som har vært en eventyrlig lykkebane for Nettavisen i 2014.

Den formen holdt seg søndag da Øvrevoll påny avviklet både V4 og V5. Det mellomste spilleforslaget i V5 (innl.pris kr 405) suste inn med fem rette til meget pene 4 877 kroner i utbetaling.  Sammen med 10 andelslag på Eksperten ble det nye 60 000 kroner innspilt og dermed har Birger Christensen og Morten Olsen spilt inn over 140 000 kroner på Øvrevoll i helgen.

Denne mandagen byr på V4 og V5 fra Ørnskiöldsvik og Solänget travbane. Til kvelden er det V65 fra Drammen her hjemme og V64 fra Mantorp i Sverige.

Ulf Ohlsson er en bereist mann og etter å ha vunnet 256 løp hittil i år på 1665 kjørte løp, er han på plass på Solänget i ettermiddag. Der kusker han flere hete vinnerkandidater i både V4 og V5, men bankeren finner Mats Persson i V4-3, og den trenes og kuskes av den flinke Bergsåker-treneren Henrik Svensson. 

Spiken
2 Glen Turner (V4-3) är segerlös hittills i år, vilket känns lite märkligt. Hästen är defentivt ingen ickevinnare och trots andraspåret tror vi han spetsar och leder runt om.

Luringen
1 Barrgnista (V4-1) trivs i ledningen och har en minst sagt offensiv kusk. Det kan bära långt den här gången om favoriten Lottmar skulle komma bort.