Gå til sidens hovedinnhold

Ohlsson fikser V4-opptur til lunsj

Så meget fin ut i comebacket sist, og ble da sittende dønn fast! Blir likevel ikke spilt i lunsjen tirsdag... Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte V4-vurderinger til Hagmyren?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Hagmyren står for tirsdagens V4-lunsjomgang, og det er en fin omgang vi har foran oss. På papiret er det to lettløste, og to vriene løp som venter. 1 Holy Moses Mearas (V4-2) har et gaveløp foran seg, og den taper ikke om alt går riktig for seg. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 6 Alfred R.G. – Innledningsløpet er veldig jevnt, og her kan det opplagt skrelle til. Vår ide er bedre enn raden, og gikk bra etter galopp nest sist. Er ikke stabil, men feilfritt er neppe noen bedre her. Prøves som et helfrekt objekt, men løpet er altså jevnt, og vi garderer bredt.

V4-2 : 1 Holy Moses Mearas – Er helt overlegen her om alt går riktig for seg, og vi spekulerer ikke. Feilet som helt klink sist, og dette er en svært grunnkapabel hest som er betydelig bedre enn grunnlaget sitt. Her er det særdeles billig i mot, og det må et uhell til for at denne skal tape. ALL IN!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 7 Thess Vilja – Her kan det fort være slik at 2 Skeie Lotta leder fra start til mål i en feilfri utgave, men den står i et trangt spor, og vi velger derfor å spekulere litt. Vår ide kom ut etter at vintertreningen var gjort unna sist, og så meget fin ut. Ble sittende bom fast mot gode hester, og den fikk et klart pluss i kanten av oss. Går fort veldig under radaren med dårlig rad, men den må med på ALT om dette løpet først garderes. OBS!

V4-4 : 1 Calamari – Har ikke gjort mye feil i de to løpene den har gjort, og dette er en ordentlig bra 4-åring. Avgjorde fra dødens sist, og la da inn en sluttrunde i 16-fart. I debuten ble den spurtet ned, men var uansett klart bra. Kan trolig langt ned på 15-tallet på denne distansen, og vår klare feeling er at den leder dette rundt om.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.