Ohlsson har talt

Ulf Ohlsson med Stormysky etter V75-seieren på Momarken under Unionstravet i mars.
Ulf Ohlsson med Stormysky etter V75-seieren på Momarken under Unionstravet i mars.

Toppkusk Ulf Ohlsson har flere feite vinnersjanser til V64-løpene på Umeå fredag kveld. Nettavisen har siste nytt fra Ohlsson.

Det er duket for en fantastisk travweekend der det er V75 både lørdag og søndag. Lørdag er det Jarlsberg som frister med 41 millioner kroner i potten til en eventuell alenevinner, mens Charlottenlund byr på en gnistrende søndag med en rekke norske hester på plass og ikke minst både V75 og Copenhagen Cup.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Fredag er det også nok å bryne seg på. Nettavisens internasjonale travekspert Carsten Rabjerg har tatt for seg Solvallas V65/V4-omgang fredag ettermiddag. Til kvelden er det en spenstig V65-runde fra Biri, mens Umeå i Nord-Sverige tar seg av det svenske V64-stevnet.

I denne artikkelen skal det handle om V64 fra Umåker og det er veldig fin klasse på løpene i kveld. Undertegnede har hatt en en prat med svært sentrale Ulf Ohlsson som blir tungt betrodd med tre hester i V64-omgangen i kveld.

Ohlsson sier dette om sine oppsitt:
- 1 Brisco Boko i V64-1 har fått en perfekt utgangsposisjon og skal selvsagt regnes. Men svært mye avgjøres i tetkampen og jeg er ikke sikker på om jeg klarer å forsvare sporet mot blant annet 4 Cuba Cohiba. Uansett bra vinnersjanse, men jeg tror mer på mine to andre favorittsjanser.

- 9 Cali Maks i V64-2 burde vært toer bak Doktor Jaros på Åby sist. Jeg ble litt skuffet over hesten da, men tror at Cali Maks er bedre bakfra og hesten skal selvsagt sees med flott vinnersjanse i kveld.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

- 2 Finally Famous tror jeg ikke rekker i V64-3. Til tross for bare seks hester til start i løpet, er nok flere av konkurrentene for gode.

- 11 Dance Photo i V64-4 opptrer ujevnt og jeg tror mer på plasssjanse enn vinnersjanse. 10 Captivating Ås er min klare favoritt i løpet.

9 Fire To The Rain i V64-6 er helt klart min beste vinnersjanse i kveld. Til tross for at hesten ikke var helt kjørbar i debutløpet på svensk jord, vant hesten svært lett. I kveld skal dyktige Reijo Liljendahl (treneren på hesten) gjøre noen justeringer for å rette på det. Jeg tror rett og slett jeg vinner, selv om både 2 Al's Winnermede og 3 Somersault Sally er fine hester

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Undertegnede følger Ohlsson og syns 9 Fire To The Rain så lysende ut i Sverigedebuten på Bergsåker og denne treåringen kan legge mark under seg. 9 Fire To The Rain blir Nettavisens V64- og DD-banker på Umeå fredag.

I V64-1 registrerer jeg også at 4 Cuba Cohiba blir lite betrodd og den hesten skal med på alle mine kupongforslag i kveld, mens V64-5 er en svært åpen affære der jeg betaler for alle hestene på det største V64-forslaget.