Ohlsson i hetluften

Ulf Ohlsson (her med Stormysky) er hardt betrodd i tre av fire V4-løp på Bergsåker tirsdag.
Ulf Ohlsson (her med Stormysky) er hardt betrodd i tre av fire V4-løp på Bergsåker tirsdag.

Ulf Ohlsson er sentral under tirsdagens V4-løp fra Bergsåker, men bankeren kommer allerede i V4-1.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens traveksperter i Sverige Børje Andersson og Mats Persson.

Vi har en flott tirsdag foran oss på hestefronten og hele fire baner å spille til. Det hele starter med V4 fra Børje Anderssns hjemmebane Bergsåker, før Jarlsberg overtar stafettpinnen med lunsjtrav. Til kvelden er det Kala travbane som byr på V65 her hjemme, mens Eskilstuna er arrangør av V64 fra Sverige.

Det flyter bra på for våre svenske traveksperter Mats Persson og Børje Andersson om dagen. Under torsdagens V4-løp på Kalmar ble det klaff for samtlige andelslag på Eksperten og både det mellomste og det største V4-forslaget på Nettavisen satt og med 4 630 kroner i utbetaling ble det ca 50 000 innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


På Hagmyren søndag ble det treff for det største V4-forslaget (innl.pris kr 924) og treff på sju andelslag på Eksperten og utbetaling for fire rette landet på pene 7 833 kroner. Det betød drøye 62 000 kroner innspilt og at gutta har fått med seg gevinster for over 100 000 kroner de siste dagene.

Mandag ble det klaff for det største V64-forslaget på Färjestad (innl.pris kr 1400) og fire andelslag på Eksperten og totalt ble det nye 50 000 innspilt på Färjestad mandag. Det innebærer ca 150 000 kroner i gevinster siden torsdag.

Tirsdag er det Børje Anderssons hjemmebane Bergsåker som skal til "pers" og våre gutter i Sverige bankerspiller allerede i V4-1. 

Spiken
2 Cinas Fire (V4-1) ledde hela vägen senast och har dragit en vinstlott i spårdragningen här. Det går knappast att ta en längd på honom från start och sedan blir han svårpasserad.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Luringen
7 Saxelina (V4-3/DD-2) har inte vunnit lopp sedan debuten, men det är en fin travare som är kraftigt på gång efter en tävlingspaus och kommer hon rätt på det i detta öppna lopp måste hon vara intressant.