Ohlsson i hundre

Velkjørende Ulf Ohlsson har en rekke fine vinnersjanser på Bergsåker fredag kveld.
Velkjørende Ulf Ohlsson har en rekke fine vinnersjanser på Bergsåker fredag kveld.

Ulf Ohlsson har allerede passert 100 seire i 2014, og hviler ikke på laurbærene. Fredag kusken han Nettavisens V64-banker på Bergsåker.

Vi har en strålende helg i vente der det er høydepunkter i kø. Biri travbane står som arrangør av helgens V75, der Nettavisens nye supersignering Rolf Lerum står som tipsansvarlig. Den godeste Lerum byr også på fredagens V65-vurderinger til Jarlsberg. Du kan lese mer om Rolf Lerum her.

I tillegg til dette, er det full fyr i Sverige som alltid. Fredag ettermiddag byr på V65/V4 fra Solvalla, mens Bergsåker byr på V64 fredag kveld. Nettavisen har som kjent tips til alle stevnene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Ulf Ohlsson er ikke kjent for å ligge på latsiden. I 2013 kjørte han 2056 løp, og hittil i 2014 har han allerde rukket å kuske 641 løp. Det er rett og slett imponerende og selv om fjorårets seierssifre på 266 var hans svakeste på de fire siste årene, var det likevel en ny toppsesong for Ohlsson. 106 løp har han allerede vunnet i 2014 og holder han den seiersfarten blir det trolig over 300 seire i 2014. I kveld har han en rekke fine sjanser på Bergsåker, deriblant vår V64-banker.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Solid i fjor
Hesten trenes av Boden-trener Petri Salmela og bærer navnet 2 Beer Summit (V64-5/DD-2). Yankeen ankom Sverige i fjor sommer og gjorde flere strålende løp mot hester som Digital Ink og Magic Tonight. Årsdebuten ble lagt til nettopp Bergsåker 11. april og Beer Summit vant på direkten. Onsdag 23. april startet hesten igjen på Solvalla, men måtte nøye seg med femteplass da, i et løp som ble vunnet snakkhesten Panne De Moteur. Satt da i tredje par utvendig og gjorde et helt greit løp til femte i et løp med full gass de siste 500 metrene. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Beer Summit møter helt annen motstand i kveld og sikter mot føringen. Det er alltid en fordel i disse eliteløpene og det er ikke lett å få øye på hvem som skal trykke opp farten underveis. Dermed sitter 2 Beer Summit og Ulf Ohlsson på de beste kortene og hesten bankerspilles i både V64 og DD i kveld.