Ohlsson med tre vinnersjanser

Ulf Ohlsson vinner flere løp enn noen andre på Solänget. I søndagens V65-omgang med Superjackpot kjører han i fem av avdelingene.

Her finner du Nettavisens V65-tips til Solänget.

Her finner du komplett program til løpene.

Vil ikke bytte hest med noen
Ohlsson har størst tro på Francoso i V65-1.
- Jeg vil ikke bytte hest med noen, så mye kan jeg si.

Ulf Ohlsson er regjerende champion på Solänget og har også et klart grep i kampen om championatet også i år. Søndag kjører han tre egentrente hester innenfor V65-spillet, og to av disse tror han er seiersfarlige.
- Francoso har gjort tre starter for oss og oppført seg bra. Jeg trodde i og for seg at han skulle vinne sist, men det viste seg etterpå at han hadde en halsinfeksjon. Nå er alt bra, og selv om han kanskje er litt bedre på lengre distanser synes jeg att han skal dukke opp i seierskampen.
- Han kan ikke beholde innersporet fra start, men bare det løser seg med posisjonene skal han ha bra seierssjanse.

Skjør, men kapabel
I den femte avdelningen starter skjøre, men kapable Troubadour S., som sist viste stigende form når han spurtet hvasst til annen etter sen luke.
- Han har hatt en del problemer tidligere, men nå kjennes det som han er på rett vei. Han kan være litt usikker bak bilen, og utgangsposisjonen er langt ute på vingen, men har vi litt tur og kommer ned i banen tror jeg at han ender langt fremme. Han har bra form.

Ohlssons øvrige to egentrente hester tror han ikke er noe for V65-spillerne.
- Lapp Höien (V65-3) var veldig het onsdag, og jeg er nesten overbevist om at han kvalte seg og mistet pusten, og da også orken, allerede før løpet. Han møter også noen bra hester, med Lome Stjernen i spissen, og dersom vi kan være blant de fire fremste er jeg fornøyd.
- American Star (V65-6) har gått jevnt bra, bortsett fra på Solvalla sist. Etter det har han fått en pause, og jeg er litt tvilsom til formen. Det er galopprisiko fra fjerdesporet, og det er en premie jeg håper på i første omgang.

Bra sjanse fra tet
I V65-2 hopper Ohlsson opp i sulkyen bak Marcus Øhman-trente John Palema.
- Han har bra form og er rask ut. Han var fin da han vant fra tet nest sist, og skulle vi komme dit tror jeg på bra sjanse til å vinne, avrunder Ulf Ohlsson.