Ohlsson på rekordjakt

Ulf Ohlsson.
Ulf Ohlsson. Foto: hesteguiden.com

Toppkusken Ulf Ohlsson har vunnet 13 løp den siste uken og jakter sitt første landschampionat. Torsdag kveld er han hardt betrodd i alle V64-løp i Boden

Sportspills meny torsdag:
V65 Klosterskogen: Hamre-dominansen fortsetter
V4 Mantorp: Vi byr på banker allerede i V4-1
V65/V4 Jägersro galopp: Ny svenskesuksess på galopp?
Lunsjtrav Bjerke: Frekk banker i V5-1

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Børje Andersson.

Vi er kun noen få dager unna det som er en MILDT SAGT spennende helg. Til helgen er det nemlig JACKPOT i V75-spillet om lørdagen fra Momarken med hele 3 107 010 ekstra i potten. Dagen etter fra Solvalla så er det duket for en ekstra V75-omgang hvor du kan stikke av med hele 18 millioner. Akkurat det er vel ikke feil på en søndag?

Vi har en meget hektisk torsdag foran oss med hele fem baner å spille. Skrellbanen Mantorp innleder med V4, mens Bjerke som vanlig tar seg av lunsjløpene her hjemme på torsdager. Til kvelden er det galopp med både V65 og V4 fra Jägersro galoppbane i Malmø. Her hjemme er det V65 fra Klosterskogen, mens vi skal til Nord-Sverige og Boden for å spille V64.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ulf Ohlsson er ikke den som ligger på latsiden og er trolig den svenske travkusken som kjører flest mil i bil. Under V86-løpene på Bergsåker onsdag kveld vant han likegodt 4 løp og bare den siste uken har han vunnet 13 løp. Per 14 oktober står han med 271 årsseire og er med det seks seire bak Björn Goop i kampen om det gjeve landschampionatet. Torsdag kveld har Ohlsson gode vinnersjanser i samtlige seks V64-løp, men V64-bankeren til Børje Andersson er en vinnerhest som kommer i V64-2 og som trenes og kuskes av hjemmetrener Roger Nilsson.

Spiken
6 Raz Mackenzie og Roger Nilsson (V64-2) har misslyckats två starter i rad på V75. Nu slipper han den konkurrensen och måste ha bra chans att börja på en ny segerrad.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen:
5 Simb Taylor
(V64-1) gick nytt rekord som tvåa i ett billigt lopp senast. Nu stöter hon på betydligt tuffare konkurrenter, men det finns fart i henns och skulle det stämma fullt ut blir vi inte förvånade om hon är med och slåss om segern.