Oldtimer i fokus

Foto: hesteguiden.com

Vår hovedbanker for dagen er inne i sin siste sesong som aktiv, men alderen ser ikke ut til å affisere Speedy Ipan det minste.

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Det er nesten skremmende å banke en 12-åring i et lokalt eliteløp, men vi kan ikke skjønne annet enn at hedershesten 1 Speedy Ipan i den tredje avdelingen skal bli svært vond å fange fra spiss på Forus i kveld. Ingen henter en lengde på Speedy Tomali-sønnen ned startsiden, og vi kan ikke helt se for oss hvem som skal trykke opp farten utvendig underveis. Da blir det i så fall et rent speedoppgjør til slutt, og Ravndal-traveren har da vist ved en rekke anledninger at han forsvarer seg mesterlig. Med seier passerer hesten med de ni liv 800.000 kroner innkjørt, og vi har god tro på at så skjer.

Riktig så gammel som overnevnte er ikke 4 Trø Lyn i den andre avdelingen, men Elding-sønnen begynner også å trekke på årene. Fremdeles ser det dog ut til at 9-åringen har en del ugjort i banen, og vi tror vår andre banker for dagen nå er på vei mot full form. Innsatsene de to siste gangene tyder på det, og i dag står Tveit-traveren unektelig fint inne i løpet.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Nyhet!
Nettavisen tilbyr nå sine lesere å motta nyhetsbrev-gratis, til V65 og V75-omgangene, og dersom du vil ha dette direkte til din e-post, går du inn å registrerer deg her!

Øvrige vurderinger
V5A-1: Fryktelig uoversiktlig i innledningen, med en rekke urutinerte hester på farten, og bred gardering kan vise seg lønnsomt. Vi har plukket oss ut fem hester på de to minste forslagene basert på stammer samt bevist kapasitet, og klart mest spennende i løpet syntes vi 6 Exspress Flax er. Team Tengsareid pleier å ha hestene vel forbredt, når de sendes til start, og 4-åringen med franske Buvetier D`aunou som far er trolig intet unntak.

V5A-4/V5B-1: To hester skiller seg klart ut, og en naturlig favoritt er 4 Shanti`s Lorentz K. Gidde Palema-sønnen er i rivende utvikling, og dagens konkurrenter skal den svært lovende 3-åringen kunne hamle opp med. Innsatsen til femte i et tøft 3-årsløp i V75`en sist var av det strålende slaget, og Tengsareid-traveren får stå alene på det minste forslaget. Kapasitet langt utover sitt spinkle grunnlag har 3 First Inkognito, men helsen der i gården er det så som så med. 6-åringen har slitt i hele sin karriere med diverse problemer, men nå meldes det fra trenerhold om at det er en frisk utgave vi får se til dagens dyst.

V5A-5/V5B-2: Småskummelt, og vi garderer bredt. Favoritten 5 Scott K. stoler vi ikke et sekund på, og Coktail Jet-sønnen som varierer fra det helt blendende til å være helt under båten blir vel tung favoritt etter vårt skjønn med sine 88 %! En tidlig gardering må 3 Golden Glamour være fra sin perfekte utgangsposisjon, og Felix Santana-sønnen krysses tidlig sammen med 7 Yankee Splinter, som gikk relativt pigg i mål etter lang pause sist. Ursterke 4 Ovni D`Epona har gått strålende løp nå på slutten, og In Love With You-sønnen står nå for tur til å vinne et løp igjen.

Ekspertforslag
Til A-rebusen på Forus har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 100, 400 og 1120 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Samtlige forslag er samlebonger, og vi forsøker her å kamme hjem V5`en hhv 5 og 10 ganger.

Våre tre forslag til B-rebusen på hhv 120, 240 og 420 kroner (samlebonger 5 ganger) kan du kjøpe her , og vårt supertrippel-oppsett til 180 kroner (over to bonger) kjøper du her .

Kjøp en bong og se V5B-løpene fra Forus på nrk.no nett-tvi kveld!