PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det ser lettløst ut på Biri i kveld, og vi spiller samlebonger i jakten på V65-kronene. 5 Keiser C.K. (V65-2), 6 Kong C.K. (V65-3), og 4 Hopus Castelle (V65-6) står alle alene. De vanskeligste løpene er V65-1 og V65-4. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 8 Schufaks – Innledningsløpet er VIDÅPENT, og her kan det vise seg å være smart å gardere bredt. Ideen vår har ikke fått det til etter pause, og den har rett og slett sett noe tung ut. Burde derfor ha gått mye frem med et par løp i kroppen, den duger på ren kapasitet, og skal bli spennende å se i hendene til Tengsareid i kveld. Settes knepent først, men løpet garderes bredt.

V65-2 : 5 Keiser C.K. – Er en lillebror til vinnermaskinen Kong C.K., og også Keiser er lovede. Vant enkelt fra dødens sist, og på klokken stod det 30,6 s 1000m med krefter igjen. I kveld er den solid kuskeplusset med Oleg, og den har en stor sjanse i et billig løp som dette om den leverer som sist. Er en svært motivert favoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 6 Kong C.K. – Vant 6 av 7 løp i fjor, og har vunnet 4 av 5 løp i år. Kommer nå ut etter en liten pause, den er alltid godt forberedt etter opphold, og det vil overraske oss mye om den ikke vinner dette. «ALLE» vil ha denne ryggen, for Kr.9000 er en godt betalt andreplass bak en så god hest som Kong C.K. Vi kan ikke spekulere, og dette er kveldens beste V65-banker.

V65-4 : 3 Alltid Ø.K. – Virker det som om det er helt umulig å få inn, men snart må vel også denne få vinne et løp? Gikk kanskje karrierens beste løp i Sverige sist, og den var fantastisk etter galopp samt en drøy reise da. Står riktig til på strek, og den må passes.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 8 Johnny Le Rocker – Har kun gjort fine løp, men kanskje uten å ha imponert noe veldig. I kveld gjør Stall Hamre endringer på utstyret, og nå fester man på en BIKE for første gang i karrieren. Det vil garantert løfte den MYE, motstanden er den «vanlige», og den må regnes selv om sporet er «kaldt».

V65-6 : 4 Hopus Castelle – Har ikke gjort mange feil, og har altså vært 10 ganger blant de to beste i år. Har vunnet 6 av sine siste 7 løp, og taper ikke dette om den leverer som på slutten. Blir vår tredje banker for dagen.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»