Onsdag blir det samlebonger

Illustrajonsfoto.
Illustrajonsfoto. Foto: hesteguiden.com

Nettavisens svenske favorittbane Visby, byr på både V4 og V5 onsdag. I V4-spillet spiller vi for en sjelden gangs skyld samlebonger.

Sportspills meny onsdag:
V65 Kongsvinger: Jackpot med 1,3 mill ekstra i sekserpotten
Ettermiddagstrav: V5 fra Bornholm
Tippetips: De forsvarer Norges ære
Oddstips: Dette er en historisk fotballkamp
Viking Lotto: Jackpot med 45 millioner

Etter en feiende flott tirsdag der Hellin Faxens enorme seiersløp i V64-6 på Hagmyren fortsatt står på netthinnen, er det en glede å ønske velkommen til en ny travdag.

I dag skal vi endelig spille til Visby igjen (både V4 og V5) fra øyen Gotland, forflytter vi oss sør-vestover til Bornholm som byr på internasjonal V5 onsdag ettermiddag. Til sist, men ikke minst er det gedigen jackpotomgang her hjemme i V65-spillet når Kongsvinger "låner" Bjerkes onsdagskjøring og byr på folkefest onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det burde vært all-inn på Momarken tirsdag kveld, men dessverre var jeg litt for svake 8 Organdi d'Or i monteløpet i V65-3 og dermed ble det kun treff på vårt største spilleforslag på Nettavisen (innl.pris kr 1600) og 3 851 kroner tilbake. I tillegg ble det seks rette på åtte andelslag på Eksperten.

Under lunsjen på Drammen tidligere på dagen, var det fine penger på gang ettersom 5. valget Ty Linn var krysset på tre hester, men to favoritter til slutt der gjorde at utbetalingen stoppet på 778 kroner. Og på Hagmyren ble det ekstremt favorittpreget og ingen utbetaling på verken fem eller fire rette. Og dermed er det gedigen jackpot ( drøye to millioner) til V64-løpene i Boden fredag kveld. 

Men nå skal det handle om Visby som er Leirvågs svar på Leangen, ikke minst siden jeg har så god kontakt med Visbys ledende travtrener Henrik Hoffmann. Tirsdag ettermiddag hadde jeg en svært grundig gjennomgang av løpene med Henrik som sender hele 14 stallhester til start i V4 og V5-løpene. 

Den gjennomgangen endte med at jeg spiller samlebonger i V4-spillet på Visby i dag.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


En banker fra Kalmar
15 Arn Hammering
og Thomas Jonsson tar turen fra Kalmar i dag og Jonsson har også med seg elitehesten Zapdos Håjt i V4-4. V75-hesten 15 Arn Hammering står riktignok på 40 meter tillegg i V4-3, men Henrik Hoffmann kunne ikke se hvordan hans egen 5 Carpe Diem Lavecen (2. valget i løpet) kunne holde unna for råsterke Arn Hammering. V4-3 holder ellers svak kvalitet og da blir Arn Hammering vår klare V4-banker i dag.

Kan lede hele veien
Hoffmann tror ellers hans beste vinnersjanse kommer i V4-2 og har god tro på at 1 Pretty Woman kan lede hele veien. I V4-2 betaler vi ellers kun for 5 Fazob Goj og 6 Geir Burge.

Tre i bånn
I V4-4 har elitehesten Zapdos Håjt er svært så billig løp, og hesten har vært overlegen i sine to siste visitter til Visby. Står på 20 meter tillegg på sprint og også her har Hoffmann et av motbudene i 12 Ari Ben som er en riktig fin hest, men tolvtesporet forringer sjansene. Vi betaler også for 2 Superspicy.

Samlebonger
Det betyr at vi spiller samlebonger med tre hester i V4-2 og tre hester i V4-4, og spiller alle i V4-1 på det mellomste og største V4-forslaget. 

To bankere i V5
I V5-spillet spiller vi to bankere og tre heldekk på det største forslaget. I følge Henrik Hoffman så kan han ikke se 4 Edwin Sjøhammer tape monteløpet i V5-2. Hesten har vært helt fenomenal i to strake seiersløp på Visby og står ypperlig til på strek.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Se opp
Også i V5-spillet er Kalmar-trener Thomas Jonsson sentral og 9 Catchee Town har noe som ligner et gaveløp i V5-4. Henrik Hoffmann har fem stallhester til start i V5-spillet og tror hans klart beste vinnersjanse i V5, er storoutsideren 1 Simb Monastic i V5-5.