Gå til sidens hovedinnhold

Onsdag er det endelig travløp på Jarlsberg igjen

Etter over tre måneders pause, er det endelig klart for trav på Jarlsberg igjen i ettermiddag. Det er både internasjonal V65 og V4 på menyen.

Onsdag kveld er det som vanlig duket for en meget spennende V86-omgang fra Sverige. Det er Solvalla og Åby som er arrangørbaner denne onsdagen. Det er gedigne 21 millioner i premiepotten og du kan vinne 8 millioner. Onsdag ettermiddag er det endelig klart for travløp på Jarlsberg travbane igjen etter over tre måneders stengning. Det er både internasjonal V65 og internasjonal V4 på menyen på Jarlsberg i ettermiddag. Før vi kommer dit er det blant annet duket for V4/V5-lunsj på Bro Park.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Og det er nettopp Jarlsberg det heretter skal handle om i denne artikkelen. Vi må helt tilbake til søndag 24. januar sist det var travløp på Jarlsberg. Smittesituasjonen i Vestfold og Telemark har gjort at banen har vært stengt for løpskjøring. I ettermiddag er det endelig dags igjen og det er både internasjonal V65 og V4 på menyen. V65 er først ut med spillestopp kl 16.00. V4-spillet innledes i V65-3 og har spillestopp kl 16.45. En årsdebuterende hest blir min soleklare banker i V65-spillet.

Gaveløp for Brenne Røn
Det handler om 3 Brenne Røn og Sven Olav Weberg som altså velger å legge årsdebuten til Jarlsberg i ettermiddag. Hesten leverte en strålende fireårssesong med seks seire på 16 starter. Møter stort sett ingenting i V65-1 og normalt skal dette være en sikker vinner. 3 Brenne Røn blir min V65-banker på Jarlsberg i dag.

Gode sjanser for Høitomt
Formsterke Eirik Høitomt har flere flotte vinnersjanser i dag. 4 Indiana Fortuna har en meget billig oppgave foran seg i V65-2 og leder trolig hele veien. Dog er 2140 meter ikke hoppas beste distanse, derfor tar jeg med et par garderinger i V65-2.

DD-banker fra Høitomt
Eirik Høitomt kusker også min favoritt i V65-6/V4-4/DD-2. 3 Orlando Star har vært klart forbedret igjen i sine to siste løp og var tøff toer utvendig for vinneren Drogba Division sist på Biri. Møter et par gode konkurrenter i dag, men er bra selv også. I DD-spillet velger jeg å bankerspille 3 Orlando Star i DD-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mange om beinet i V65-3/V4-1
Et tidsløp for kaldblodshester venter i V65-3/V4-1. Det er mange vinnerkandidater i løpet, og både på de større V65-forslagene og på det største V4-forslaget tar jeg med åtte hester. 3 Bokli Hera blir ganske klar spillefavoritt og er en motivert sådan.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vinner direkte i Hamre-debuten?
Det er bra klasse på V65-4/V4-2 og spennende blir det å følge 7 L.A.'s Hot Pants første gang ut i regi Frode Hamre. Fireårshoppa startet kun to ganger som treåring og var på trippelen i begge løpene. Sjuendespor bak bilen er litt sjanseartet og det er flere gode hester med i løpet. Jeg setter uansett Hamre-traveren først på min rangering.

Midtfjeld har seiersambisjoner
Per Oleg Midtfjeld kjører kun i to av dagens seks V65-løp. Han er normalt sjanseløs med 8 Bonarda J.T. i V65-6, men i V65-5/V4-3 er han klar favoritt med egentrente 5 Ilenna Bonanza. Hoppa var god femte i et V64-løp i Årjäng sist og mye ble feil i det løpet. Har en svært passende oppgave foran seg i ettermiddag og således en motivert favoritt i V65-5/V4-3.