Onsdag galopperer vi igjen

Norske Aase Marie Brown rir Nettavisens favoritt i V4-1 på Jägersro onsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Norske Aase Marie Brown rir Nettavisens favoritt i V4-1 på Jägersro onsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Onsdag er det duket for sesongdebut for galoppen og det er Jägersro galoppbane i Malmö som er vertskap for V4-omgangen.

Sportspills meny onsdag:
V76 Bjerke:Favorittene må innfri
V5 Bjerke:Rocknroll fikser V5-cashen
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Påskens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslage er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen. 

Øvrevoll i gang om 14 dager
Onsdag er det endelig klart for galopp igjen og fra og med denne onsdagen vil det i all hovedsak være V4-galopp både onsdager og søndager. Øvrevoll sesongåpner torsdag 16. april, men i Sverige er både Jägersro galoppbane i Malmö og Täby galoppbane i Stockholm i gang før den tid. Det er Jägersro som er vertskap for V4-omgangen onsdag. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vurderinger fra Birger og Morten:
Årets første løpsdag på Jägersro er slett ikke enkel. De fleste hestene har ikke startet siden i fjor høst, så det er et litt tynt vurderingsgrunnlag. Selvsagt litt vrient når så mange hester ikke har startet på flere måneder, men snart har vi nok et grunnlag å basere tipsene på. Vi var i kontakt med trener Ricardo Ramallo tirsdag,  og han var positiv til sine to hester, 8 El Magico og 9 Mr Walker i V4-4.

Aase kan ha en banker
Som bankere er 7 Falmouth Bay (med norske Aase Marie Brown som rytter) i V4-1 og nevnte 9 Mr Walker i V4-4 aktuelle holdepunkter. Førstnevnte ble kastrert i fjor høst og har i tillegg fått orden på halsproblemer. Mr Walker har kun startet to ganger. Først ble han annen mot mye bedre hester enn han møter nå. Deretter ble det seier i enkelt selskap.

- Min hest er best i feltet, men kan muligens trenge løpet før han er på topp, sier trener Ricardo Ramallo.

Vi bankerspiller 9 Mr Walker i V4-4 på de to minste forslagene, men tar med stallkompisen 8 El Magico på det største. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En luring kan 10 Sleeping Venus i V4-3 være. Er svensktrent, men har kun startet på Øvrevoll siden hun kom fra England. Kan være typen som vil reagere positivt på et korrektiv fra jockey Carlos Lopez.