Gå til sidens hovedinnhold

Onsdag jakter vi ny galoppsuksess på Bro Park

Våre galoppeksperter hadde en strålende mai. Onsdag er det galopplunsj på Bro Park med både V4 og V5 på menyen.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Fra og med denne onsdagen blir det sommerturne for V86-spillet i Sverige og faktisk også på Bjerke (onsdag 23. juni). Denne onsdagen er det grensebanen Åmål som er vertskap og det er en rekke norske hester til start. Men som vanlig på onsdagene i sommerhalvåret, er det galopp til lunsj.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Og det er nettopp galopp og Bro Park det heretter skal handle om i denne artikkelen. Våre galoppeksperter har levert strålende tips i mai. Nå ble det riktignok ikke allverdens til utbetalinger på Klampenborg lørdag og i Gøteborg søndag, men samtlige spilleforslag satt.

Ellers er dette høydepunktene fra mai:


Alt gikk inn i V4 på Århus mandag 24. mai
Mandag var det for første gang spill til Århus galoppbane fra Norge. Her var det både V5 og V4. I V4-spillet ble det fullklaff for V4-forslaget med innl.pris på kr 480. 6- valget 1 Snatty Dancer var markert på kun fire hester i V4-4 og V4-utbetalingen landet på flotte 2 934 kr.

Solid V5-suksess på Klampenborg lørdag 22. mai
Det ble lettløst i V4-omgangen på Klampenborg lørdag og beskjedne 1 176 kr i utbetaling for 4 rette, og klaff for alt av V4-forslag. I V5-spillet ble det mer futt på sakene. Det mellomstore V5-forslaget (innl.pris kr 864) satt klokkerent og betalte tilbake flotte 7 050 kr. På Eksperten ble det klaff for sju andelslag i V5-spillet.

Systemklaff i V5 på Øvrevoll lørdag 22. mai
Det var sesongåpning på Øvrevoll lørdag kveld med både V5 og V4 på menyen. V5-spillet ble småvrient med tanke på at 9. valget Julien Delamare vant V5-5. Vi fanget ikke denne på våre flate V5-forslag. Men systemspillet med fire andeler a kr 750 satt klokkerent og V5-utbetalingen landet på flotte 10 818 kr.

Strålende V4-gevinster på Bro Park onsdag 19. mai
Våre galoppeksperter leverte supre tips i onsdagens V4-omgang. Ingen favoritter vant i V4-spillet og i V4-4 hadde våre eksperter kun markert for tre hester, deriblant vinneren 4 Prince Of Tides som var et 6. valg i spillet. V4-forslaget på Nettavisen med innl. pris kr 960 satt klokkerent og betalte tilbake flotte 9 706 kr. På Eksperten ble det fullklaff for hele 12 andelslag.

Flotte V4-gevinster på Klampenborg lørdag 1. mai
Våre galoppeksperter traff med det meste under lørdagens V4-omgang på Klampenborg. Ingen favoritter vant og i V4-4 som våre eksperter helgarderte på samtlige V4-forslag vant sistevalget 6 Penny Lane. Vårt V4-forslag med innl.pris på kun 440 kr satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 5 379 kr. På Eksperten ble det naturligvis klaff for samtlige andelslag.

Solid også i V5-spillet på Klampenborg
Også i V5-spillet ble det fine fulltreffere. Her måtte vi riktignok på på V5-forslaget med innl.pris på kr 972 for å fange 5 rette. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 532 kr.

Når det gjelder onsdagens løp på Bro Park, så er det som vanlig både V4 og V5 på menyen. V4 er først ute med spillestopp kl 12.20. V5-spillet som innledes i V4-4 har spillestopp kl 13.32.

Store penger på Bro?
Etter et par galoppløpsdager i helgen med mange betrodde hester som gikk seirende ut av sin oppgjør er onsdagens lunsj på Bro Park av det vriene slaget. Bare handicap-løp i V4 borger for en solid utbetaling.

I V4-1 har vi veldig god tro på 2 Iffanny Crow. Den 5 års gamle Madeleine Smith trente hoppa har kun ti starter i livet. Åtte av disse har vært blant de tre første, og ofte i tøffere selskap enn det hun møter nå. 2 Iffanny Crow har kanskje vist aller best form på gresset, men de to siste løpene i fjor på dirt tracken var veldig gode. Distansen 2350 er bare et pluss, og selv i årsdebuten tror vi hun vinner. 1 Lady Of Jazz har vært helt fantastisk i år, men møter nå veldig mye tøffere selskap. Vi tør ikke annet enn å ta med 1 Lady Of Jazz på kupongene siden hun har vunnet så overlegent i de siste startene sine. Vi spiller kun 2 Ifanny Crow og 1 Lady Of Jazz på de to minste V4-forslagene i V4-1.

V4-4/V5-1/DD-2 er et vidåpent oppgjør i bronsedivisjonen. Mange hester med dårlige programrader og usikker form. Vi har funnet en luring i form av 11 Karen From Finance. Hun har tapt mye fra start et par løp nå, og avsluttet veldig bra. Klarer Malin Holmberg å få 11 Karen From Finance ut av startboksene i tide, er det bra vinnersjanse. I en vidåpen DD-omgang knaller vi til med bankerspill på 11 Karen From Finance i DD-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V5-4 har Annika Sjøkvist en spennende duo. 2 Dancingonthetable og 5 Bearded Lady kan fort gjøre opp om seieren i dette løpet som er forbeholdt hester som aldri har vunnet. Spesielt livsdebuten til 2 Dancingonthetable var sterk. Først og fremst 7 Wake Up i mot Sjøkvist-duoen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.