Onsdag smeller det på galoppen

Elione Chaves er som vanlig i favorittsjiktet i flere av V4-løpene på Täby.
Elione Chaves er som vanlig i favorittsjiktet i flere av V4-løpene på Täby.

Nettavisen har spilt inn over to millioner siden 5. desember. Onsdag ettermiddag jakter vi på nye galoppgevinster på Täby.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Nettavisen fortsetter sin eventyrlige tipsflyt og tirsdag kveld ble det ny storgevinst på Momarken og full fest for Rolf Lerums spilleforslag. Hans mellomste V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 400) betalte ut hele 10 546 kroner. Utover det ble det seks rette for hele 33 andelslag og over 350 000 kroner innspilt. 20-oddseren og femtevalget 9 Mediaas Odin og Jan Roar Mjølnerød ble fanget på kun to hester i V65-4 og var svært medvirkende til spillefesten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Nettavisen har dermed spilt inn over 2 millioner kroner siden 5. desember og her er noen av høydepunktene ellers den siste tiden: 1) Over 800 000 kroner innspilt på Drammen i V75 6. desember. 2) Over 250 000 kroner innspilt i V65 på Leangen 8. desember. 3) Over 160 000 kroner innspilt i V65/V5 på Momarken 9. desember. 4) Systemspill V64 Halmstad mandag 15. desember med 48 000 kroner i utbetaling.og allerede onsdag kveld venter en fantastisk spennende V65 på Bjerke. I spillboksen under kan du kjøpe andeler til denne omgangen i diverse prisklasser.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Onsdag kveld venter en fantastisk spennende V65 på Bjerke, men før den tid skal vi gjennom en meget spennende V4-omgang på Täby galoppbane. Oppsiktsvekkende nok har det gått inn åtte strake førstevalg i de to siste V4-galoppomgangene, men våre galoppeksperter har svært liten tro på at det gjentar seg onsdag. 

Vurderinger av Birger og Morten
Det er ingen klare bankerkandidater, og vi satser på en relativt flat struktur. Neppe noen storskrell, men vi blir ikke overrasket om det havner et par vinnere rundt fjerde-femtevalg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Mulig dobbelbanker i V4-4
Skal vi anbefale et lås, er duoen 1 Born My Way og 3 Absolut Silver i V4-4 vårt beste forslag. Her er det form, og det er ikke negativt når mange av konkurrentene sliter med å skinne som julestjerner. Vi står på disse to på våre to minste V4-forslag, men betaler også for 9 Painters Easel på det største.