En fantastisk flott travuke er vel i gang. Det er klart for årets første Super Saturday kommende lørdag med internasjonal V75 på Halmstad der det er jackpot og hele 17 506 695 SEK ekstra i sjuerpotten. Lørdag kveld er det Gulljackpot i V75 på Forus, der sjuerpotten dobles ved spillestopp. Onsdag kveld er det 17 millioner i premiepotten i V86-omgangen fra Solvalla/Bergsåker. Søndag er det klart for Prix d'Amerique.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hver eneste onsdag i januar vil det nordiske lunsjkonseptet bli arrangert i Norge. Denne siste onsdagen i januar er det Jarlsberg som er vertskap.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V4-lunsj på Jarlsberg. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 522

Spillemessig er det naturligvis V86-omgangen på Solvalla/Bergsåker som er onsdagens høydepunkt, men det er uansett en spennende lunsjmeny som Jarlsberg byr på. Med åtte løp på menyen er det også V5-spill etter i tillegg til V4-lunsjen og denne innledes i V4-4 med spillestopp kl 13.05. V4 har som vanlig spillestopp kl 13.25. I V4-spillet velger jeg å spille med banker og den bankeren kommer ut i V4-3/DD-1.

Galopperte som klink vinner i norgesdebuten
Det handler om den fireårige yankeen 5 Emma Talking som norgesdebuterte i regi Frode Hamre på Bjerke for snaue to uker siden. Satt fint til i tredje utvendig underveis og angrep mot den siste svingen. Så helt klar ut mot oppløpet, men galopperte fra seg en klar seier midt på oppløpet. Magnus Teien Gundersen kusket sist og han kusker også på Jarlsberg onsdag. Motstandsmessig er det ikke noe tøffere enn sist og Frode Hamre tror hesten bare vinner. Det tror jeg også. 5 Emma Talking blir min V4-banker og blir også min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Poengjakt innleder V4-lunsjen
V4-1 er stengt på 600 startpoeng og kapasitetsmessig er det nok 5 Cartesio som rager høyest. Har imidlertid ikke fått klaff i regi Morten A. Pedersen selv om det stadig har vært gode rapporter på hesten. Skal uansett stå klart først på rangeringen i V4-1 der jeg plukker med meg seks hester på de to største V4-forslagene.

Bra klasse på V4-2
Flere flotte kaldblodshester i grunnlag under 155 001 kr setter hverandre stevne i V4-2 og jeg setter 9 Prins Villiam med den velkjørende amatørkusken Ove Bakkevold Reime som stødig makker først på min rangering. Vallaken kom først til start som fireåring i fjor og vant fem løp på 13 starter og innledet det nye året med seier på Bjerke for drøye to uker siden. Tåler å bli brukt underveis og skal ha en god vinnersjanse i V4-2, selv om han støter på flere kapable konkurrenter.

Ny poengjakt i V4-4
Også V4-4/V5-1/DD-2 er en poengjakt stengt på 600 startpoeng og sporene er også satt etter startpoeng. Det betyr at 1 Estirado har minst startpoeng i løpet, men hesten var kraftig forbedret sist og så faktisk ut som en vinner inn mot den siste svingen. Det tok dog litt imot nedover oppløpet etter et meget tøft løp. Basert på det løpet, skal hesten være en vinnerkandidat mot moderat motstand i V4-4/V5-1.

Dobbeltbanker i V5-2
Jeg spiller uten banker i V5-spillet, men føler meg ganske trygg på at to hester gjør opp i V5-2. 8 Bore Jenta og 4 Sangviksodin var begge sterke vinnere i sine siste løp og hever seg over mengden i dette løpet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.