Onsdagsgalopp fra Jägersro

Elione Chaves har flotte vinnersjanser på Jägersro onsdag.
Elione Chaves har flotte vinnersjanser på Jägersro onsdag.

Storutbetalingene hagler på galoppen for tiden, men onsdag har våre galoppeksperter svært god tro foran V4 og V5-løpene fra Jägersro galoppbane.

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
VM-tips 1:Gruppe F kan bli trukket
VM-tips 2:
Messi leverer igjen
V5 Charlottenlund:Elitehest gjør comeback

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Onsdag er det som vanlig galopp fra Sverige, det er internasjonal V5 fra Danmark og det er som vanlig også V65 fra Bjerke. På Bjerke skal meget formsterke Rolf Lerum (150 000 kroner innspilt på Sørlandet søndag og 150 000 kroner innspilt på Momarken tirsdag), forhåpentligvis også i dag guide våre lesere mot utbetalingslukene.

Vurderinger av Birger og Morten

Overlegen, men.....
I V4 på Jägersro onsdag står 4 Energia Central i V4-1 utrolig fint til på vekten. Han har formtall 92 og på sitt beste er han blant de beste i Skandinavia. Innimellom er han imidlertid uforklarlig svak. Men i dag står vi på hesten som banker på Nettavisen.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


En luring i V4 kan være 13 Gipsy Split i V4-4. Debuten var bra mot bedre hester enn hun møter nå

Åpen V5-omgang
I V5 er det klart for årets første toårsløp i Sverige. En lynrask supersprint over 300 meter er alltid severdig, selv om feltet er lite.

I V5-3 tror vi mye på norsktrente 1 Hakuna Matata. Vi er litt usikre på hvor han havner i spillet, men formen på Øvrevoll er god. Er ofte enda bedre i Sverige, og Dina Heggum kan vinne med hesten hun eier selv