Onsdagsgalopp fra Stockholm

Elione Chaves har som alltid fine vinnersjanser på Täby.
Elione Chaves har som alltid fine vinnersjanser på Täby.

Täby galoppbane i Stockholm byr som vanlig på både V4 og V5 onsdag, og Nettavisens galoppeksperter jakter nye gevinster.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Vi har en ny herlig onsdag foran oss med galopp fra Nettavisens galoppeksperter sin favorittbane i Sverige Täby, der det skal avvikles både V4 og V5. Og til kvelden er det igjen duket for V76 fra landets hovedbane, Bjerke. V76 som er blitt et spill både folket og vi traveksperter setter veldig pris på.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Først skal det handle om Täby galopp, der vi som vanlig skal bryne oss på både V4 og V5. Det er allerede kommet åtte strykninger til Täby onsdag, og årstiden tatt i betraktning er selvsagt fare for at det kan komme flere.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


I V4 tror vi en del på 8 Mr David i V4-1. 65 kilo tynger ikke så mye på en sprint, men både 2 Earth Hour og 3 Mister Admiral er så gode at de kan matche favoritten. Sistnevnte er seiersløs i år , men er absolutt ingen antivinner. Vi spiller bankerfritt i V4-spillet, men bankerspiller 8 Mr David på det minste V5-forslaget. 

Lendas en banker i V5?
Sist toårige 4 Lendas (V5-1)vant på Täby, var det en banker som vant med syv lengder. I sin siste start ble det tredjeplass mot de beste i Skandinavia.Vi bankerspiller i V5-spillet.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.