Supergevinster i V75-spillet på Åby 14. november
Undertegnede kom ikke i mål under denne V75-omgangen, men det gjorde vår samarbeidspartner Snoken. De fikk 7-riktige på totalt tre bonger på Eksperten, og utbetalingen på disse samlet ble formidable Kr.769 965,-. I tillegg til dette var det en rekke bonger som inneholdt seks riktige, og det ble en riktig så fin søndag for flere av våre kunder som tok rygg. Nettavisen omsatte totalt Kr.71 760 til denne omgangen.

Lerum med enorm V65-fulltreff på Biri 5. november - Kr.2 940 ble til Kr.182 527!
Undertegnede serverte knallsterke tips til Biri denne fredagen, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største bongen til Kr.2 940 (fire andeler a Kr.750). Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut gedigne Kr.182 527! Den minste bongen til Kr.216 fikk kun fem riktige, men trøsten var meget bra, for den bongen betalte ut herlige Kr.4 105,-. Jatzy Jazz holdt lekestue som den beste bankeren i omgangen, og Stumne Fyr (2-valg) stod også alene på den minste bongen. Vi gratulerer alle som tok rygg.

Onsdagskveld venter en ny spennende V86-omgang. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

Sendingen begynner klokken 17.45 / V86-1 er i gang klokken 20.30


Det er ikke enkelt å være V86-spiller for tiden, og sist onsdag ble utbetalingen hele 2,6 millioner! I kveld venter en ny åpen, og svært spennende omgang. Løpene blir kjørt på Solvalla og Bergsåker, og det vil faktisk overraske oss om det ikke vanker en ny storutbetaling. Det er nemlig en vrien meny vi har foran oss, og det vrimler ikke akkurat av bankere i denne omgangen. Vår beste banker kommer ut i finalen, og vi tror mye på tet og slutt for 3 Missle Hill. Våre fyldige vurderinger er som følger:

V86-1 : 2 Capone Vox – Har vært smellbra på slutten, og sist ble det en enkel seier fra tidlig tet. Jogget da en lav 13-tid med krefter igjen. Gangen før gikk den meget solid etter tidlig galopp, og den har kun gjort sterke løp på slutten. Står perfekt til nå, det kan bli tidlig tet igjen, og fra den posisjonen er dette hesten å slå. 4 Becker – Er feltes beste på ren kapasitet, og gjør en spennende start i regi Robert Bergh. Rapportene er fine, og den er selvskreven på bongen direkte. Vi vil dog se den i et løp før vi går hardere til på den, og glem aldri at Robert Bergh sine hester ofte er best når de har fått noen tette starter…

9 Sara K.M.E. – Rader opp med fine innsatser, og avgjorde sikkert til seier sist. Står i et nydelig spor nå, motstanden skremmer ikke, og den dukker normalt opp på foto om alt går riktig for seg. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 2-4 B : 9-13-6-7-8 C : 3-5-10-11-14-1-12

Onsdagskveld venter en ny spennende V86-omgang. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-2 : 11 Trumpie – Her tror vi på en veldig kjøring, og blir overrasket om ikke 4 Mojo Express blir testet foran. Dermed kan det bli riktig å komme bakfra, og da kan det fort være duket for revansje for Trumpie. Satte ikke straffesparket etter pause sist, og leverte ikke som ønsket da. Normalt skal det løpet ha gjort den veldig godt, og vi forventer den MYE forbedret til kveldens oppgave. Speeder ned alt med tempo? 10 Loveexplosion H.C. – Spurtet sterkt i kulissene etter pause sist, og varslet form direkte. Er trolig ytterligere forbedret til kveldens oppgave, og vi liker dessuten skarpt at den nå blir testet av Erik Adielsson. Står i ryggen til startraske Mojo Express, og kan dermed komme fint gjennom på startsiden. PASSES!

6 Powerbank – Ble sittende fast med krefter igjen sist, og holder sin flotte form. Risikerer dog svar på startsiden her, og dermed trenger ikke dette bli veldig enkelt for en av kveldens store skrikhester.

Vår rangering : A : 11 B : 10-6-4-3 C : 9-7-8-2-5-1-12

Onsdagskveld venter en ny spennende V86-omgang. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-3 : 1 Go Without I.D. – Har gjort to løp i ny regi, og sist var den solid til seier etter å ha blitt brukt en god del underveis. Skorykket slo heldig ut da, og det blir samme balanse i kveld. Er god fra start, og fra tet/eventuelt rygg leder så må sjansene være fine i et løp som dette. Skulle det bli tet så leder den fort dette hele veien… 3 Katalonia – Har slitt med dårlig høy, og var derfor langt under pari sist. Tilbake på sitt beste er denne fakta bra, og den kan dessuten åpne meget kjapt. Fjerde sist jogget den 14,7 fra tet, og var god til seier. Ulf Ohlsson opp er spennende, og her skal man være litt på vakt. DOBBELT A-VALG!

9 L.L. Labero – Var godkjent etter pause sist, og den fullførte fint da. Var kanskje ikke helt optimal i aksjonen sin, men det er mulig at banen ikke passet helt da. Nå er rapportene på den fine, smygsporet burde passe, og den får stå som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 1-3 B : 9-8 C : 10-6-5-7-2-12-4

Onsdagskveld venter en ny spennende V86-omgang. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-4 : 5 Twigs Ceasar – Gjorde et meget sterkt løp fra dødens etter pause sist, og holdt strålende til tredje. Knallgode Hands Down vant det løpet. Er neppe noe dårligere med det løpet i kroppen, den kan muligens komme seg tidlig foran da neppe mange vil sitte i tet over denne distansen, og da skal det en god hest til for å plukke den ned. Må regnes tidlig. OBS! 4 Red Hot Roadster – Er nok klart best med ryggløp over stayerdistanse, og det var nettopp det den fikk sist. Spurtet sterkt når lukene kom da, og knep seieren. Klaffer det like bra igjen så kan den vinne, og det er den vi frykter mest.

Skrellen i løpet kan 12 Jareth Boko være. Var riktignok kun sådær sist, men gikk klart bra etter en elendig start nest sist. Distansen i kveld skal kun være et pluss, vi føler den ligger litt i skorpen, og ved kjøring er denne kapabel nok til å overraske. Dette er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 4-12-3-2 C : 8-6-9-11-10-1-7

V86-5 : 2 Bellfaks – Gikk et helt rått løp etter galopp i Finland nest sist, og fulgte opp med en enkel seier sist. Etter at det er kommet en strykning så burde ikke sporet være noe problem, og denne har null problemer med å sprinte en 22-tid. SPILLES! 6 Grisle Odin G.L. – Blir det nok en veldig snakk om i kveld da den sist ikke var langt bak stjernen Månlykke A.M. (20,3 s 800m). Vær dog litt OBS på at den er lang i takene, og en kjapp sprint er neppe et pluss. Vi tror ikke den får noe gratis tet her, og da blir det ikke enkelt å vinne dette. Skal med, men kun som en gardering.

8 B.W. Rune – Har HØY toppfart i kroppen sin, den står i en perfekt rygg fra start, og kan komme nydelig gjennom på startsiden. Er god nok å speede ned alle med luker, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 6-8-7-5-1 C : 11-10-4-12-9

V86-6 : 7 Isa – Har en utrolig fin oppgave foran seg grunnlagsmessig i kveld, og dette kan utmerket godt dreie seg om tidlig tet og slutt (er brennkvikk ut). Var riktignok under pari sist, men i følge trener ble den hovøm, og det var grunnen til en svakere prestasjon. Er utrolig hurtig, og jogger en 12-tid i «søvne» på en normal dag. Da leder den dette svært lenge, og det er snakk om en klar tipsener. 4 Your Dreamlove – Er den store formbomben i feltet, og den fortjener virkelig å få vinne et løp igjen. Ble grovt hindret på startsiden sist, men viste 12,9/1900m etter dette uhellet. Har superform i kroppen, og selv om det er hardere i mot så er den såpass god nå at den skal passes.

9 Bansky – Dette er en ordentlig god 5-åring som var helt OK etter pause sist. Ble aldri kjørt med, men fungerte fint, og fra trenerhold var man fornøyd. Ventes forbedret til denne oppgaven, man fester kanskje på en BIKE, og med tempo er denne kapabel nok til å skrelle. OBS!

Vår rangering : A : 7 B : 4-9-10-6 C : 2-5-8-3-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 3 Harper Seabrook – Har egentlig en god del inne, og selv om den er ganske tøft ute grunnlagsmessig så ser dette interessant ut på forhånd. Vi er nemlig litt inne på at det kan bli tidlig tet om Rikard Skoglund kjører ordentlig til innledningsvis, og skulle det skje så er dette hesten å slå. Den var bunnsolid i nederlaget nest sist, og spurtet dessuten meget sterkt fra køen sist. Skal være enda bedre i jobbene etter at man har gjort om på treningen nå, og vi kan ikke gjøre annet enn å rope et stort varsko. 14 Balotelli Crown – Har hatt problemer med dårlig høy, og har derfor slitt med å vise hvor bra den kan være. Var dog MYE forbedret sist, og kom til mål med litt krefter igjen da. Er sylvass når den får gå med i rygger, den står helt riktig inne i dette løpet grunnlagsmessig, og den plukkes tidlig med som en tenkbar skrell.

7 Gogobet Sisu –
Er en hest man alltid har holdt høyt, og den kan det meste på en god dag. Fikk bare en liten premie sist, men spurtet sterkt, og det er ingen fare med formen. Distansen er intet minus, og den får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 14-7-10 C : 8-1-5-12-6-9-15-11-4-2-13

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 3 Missle Hill – Er brennkvikk fra start, og vår klare feeling er TET. Var solid når den vant på en 11-tid nest sist, mens den var tapper etter en umulig reise sist. Matches mot løp i Frankrike, Reden mener den er best over lengre løp, og skal den ha noe i Frankrike å gjøre, ja, da skal den bare ta seg av et løp som dette. I en særdeles vrien V86-omgang er dette vår banker. Det er i første rekke en hest i mot, og det er 2 Milligan’s School som kan ALT på en god dag. Har dog kun vært i helt OK form på slutten, og i fjor på denne tiden leverte den overhodet ikke…

Vår rangering : A : 3 B : 2 C : 7-6-5-9-11-12-1-10-4-8

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.