Lerum med V64-fest i Gävle 8. september
Tipsene satt meget bra i Gävle denne torsdagen, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på den mellomste bongen til Kr.864,-. Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.8 600,-. Isabelle Sisu innfridde som den beste bankeren i omgangen, og Asteroid var en solid tipsener.

Solide V75-gevinster på Bjerke 11. september
Leirvåg kom ikke i land med sine flate spilleforslag til søndagens V75-omgang på Bjerke. Men det ble likevel klaff for tre systemspill og tre flate bonger på Eksperten. De seks ulike andelslagene fordelt seg slik:

To system med 4 andeler a kr 1000 (banker Tangen Minto): utbetaling kr 24 555
Ett system med 10 andeler a kr 1000 (banker Tangen Minto): utbetaling kr 24 555
To stk Siste Info fire andeler a kr 750 - banker Tangen Minto: kr 24 268
Ett stk andelslag med ti andeler a kr 500 (to bankere)- utbetaling kr 26 981

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 18.00 / V65-1 er i gang klokken 18.30

Forus byr på STOR V65-JACKPOT i kveld, og vi jakter den ekstra "deigen" med flere spennende objekter. Våre litt større bonger er uten bankere, og her er det bare å ta rygg på følgende snadder:

V65-1 : 6 Cadiz – Har en veldig riktig oppgave foran seg i innledningsløpet, og dette kan dreie seg om tidlig tet og slutt. Var ute i et forsøk til Derby nest sist, mens den ikke var helt bunnskrapt etter et passivt opplegg sist. Er lynrask fra start, distansen er ikke et minus, og den skal være spillbar her.

V65-2 : 1 Allie Ø.K. – Har en spennende oppgave foran seg i kveld, og vi er veldig inne på at dette dreier seg om tet og slutt. Fikk et tøft opplegg i et hoppekriterieforsøk sist, og trakk seg da på oppløpet. Husk på at den i kveld er 40m billigere ute kontra 8 Bror som den møtte på Forus 4. august. Lar seg rett og slett ikke fange? SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen



V65-3 : 1 Årdals Blesa – Skulle helst hatt et fullt felt bak seg her, og det er en fare for at den kan bli fanget i dette lille feltet. Er dog på vei mot toppformen, og sist ble den sittende bom fast bak gode Vertigo Dominant. Er 20 og 40m billigere ute kontra flere fra tidligere oppgjør, den er knallgod når den først finner formen, og kommer å lede dette lenge. PASSES!

V65-4 : 4 Høy Odin – Var helt enorm i comebacket sist, og leverer den noe tilsvarende her, ja, da er den helt klink. Tom Erga uttaler dog til TGN at han ligger litt lavt etter denne pausen, og det er klart at det gjør oss noe usikre. Motivert favoritt, men med tanke på at kusken ligger noe lavt så tør vi ikke å gå ALL IN.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen



V65-5 : 2 Sahara Breeze – Er ingen stor vinnerhest, men har nok heller ikke vært veldig mye bedre enn hva den er nå, og i kveld kommer vel seieren? Gikk OK bak gode Quick Lunch sist, mens den var knallgod i nederlaget tredje sist. Har en nydelig oppgave foran seg nå, og vi iler til med tipsnikken.

V65-6 : 5 Coktail Rebellion – Har vunnet 13 av 18 løp de to siste årene, og selv om det ikke ble seier sist så var den solid i nederlaget. Her har Geir Mikkelsen en oppgave, og det er å svare ut 6 Rainman O. Greier han det, ja, da blir det tidlig tet, og en ny seier. Skal stå først.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.