*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Østre har V65-bankeren på Momarken

Bjerke17112018_Ole Johan Østre vant 3. løp med Global U.Neverknow_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Global U.Neverknow har et gaveløp foran seg i V65-4 på Momarken fredag kveld sammen med sin trener og kusk Ole Johan Østre. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Høykapable Global U. Neverknow har et gaveløp foran seg i V65-4 på Momarken i kveld. Feilfritt skal det ikke være snakk om saken.

17.01.20 19:23

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Bjerke: Bjerke med Gulljackpot i lørdagens V75
V64 Bergsåker:
Dobbel jackpot med over 4 mill ekstra
Oddstips: Håndball-EM, fotball og hockey - sjekk fredagens oddstips
Oddstips håndball-EM: Norge feier over Ungarn
Oddsdobbel: Fulham har tatt opp jakten på Leeds
Vikinglotto fredag: Over en halv milliard i potten
Håndball-EM herrer: Her er kampoversikten og sendetidspunkter

Det nærmer seg helgens store høydepunkt på travfronten. Lørdag er det V75 med GULLJACKPOT på Bjerke og det er en herlig V75-omgang som venter. Før den tid skal vi dog gjennom en innholdsrik fredag. Men allerede fredag er det store penger å spille om. Denne innledes med V65-lunsj fra Eskilstuna. Her er det jackpot 604 869 SEK ekstra i sekserpotten. Fredag kveld er det uvanlig V65 på Momarken (ikke ofte Momarken har travkjøring på en fredag) og ikke minst er det DOBBEL JACKPOT i V64 fra Bergsåker. Her ligger det formidable 4 081 884 SEK ekstra i sekserpotten.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om Momarken og V65. Her er det som vanlig spillestopp kl 18.55, mens V5-spillet som innledes i V65-4 har spillestopp kl 20.05. Det er ingen lettløst V65-omgang på Momarken fredag, og bankeralternativene står ikke i kø. Jeg fant min banker i V65-4.

Ikke snakk om saken feilfritt
V65-4/V5-1 er et varmblodsløp stengt på 200 startpoeng og det er voltestart. 3 Global U.Neverknow er i særklasse den beste hesten og vallaken holder fin V75-klasse på sitt beste. Kommer nå ut etter tre måneders pause og trener meget fint i følge sin trener og kusk Ole Johan Østre. Voltestart er dog et usikkerhetsmoment, men hesten får leiehjelp i volten. Er sine konkurrenter totalg overlegen og Østre hesten sånn noenlunde avgårde fra start, skal det normalt ikke være snakk om saken. 3 Global U.Neverknow blir min V65-banker på Momarken fredag og bankerspilles også i V5-spillet.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tre hester gjør opp i V65-1
Ole Johan Østre har favoritten også i V65-1 i form av 2 Almond Paste som leverte et meget fint inntrykk i norgesdebuten og vant lett fra dødens da. Men møter bedre hester nå, og er 10 Alice Road like god som i seiersløpet sist på Bjerke, er det en soleklar utfordrer. I tillegg er det flott kapasitet i 8 Likeit Or Leavit. De tre hestene gjør normalt opp om seieren i V65-1.

Spennende debut i Midtfjeld-regi
Også i V65-2 synes jeg tre hester skiller seg noe ut. 9 Golden Vici viste flotte takter i flere løp som treåring, men vant ingen løp. Fredag debuterer fireåringen for Per Oleg Midtfjeld og han fornøyd med det hesten har vist i trening. Møter klart overkommelig motstand i V65-2 og blir min favoritt.

Har Killingmo tryllet igjen?
V65-3 er et uoversiktlig løp for kaldblodshester i lavt grunnlag. 9 Talent Ø.K. debuterer i regi Erik Killingmo og han har hatt hesten i noen måneder. Det kan være en klink vinner på direkten og hesten blir da også favorittspilt i løpet. Men løpet ser ellers åpent ut og jeg tar med åtte hester på det største V65-forslaget.

Dokumentert form og står fint til
V65-5/DD-1 er et flott kaldblodsløp for hester i mellomklassen. 2 Gomnes Hans T. står best til av de mest betrodde og har også dokumentert form. Var solid i seiersløpet på Jarlsberg nest sist og avsluttet også veldig fint til tredje sist. I en spennende DD-omgang, blir 2 Gomnes Hans T. min DD-banker.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Windy hele veien?
V65-6 bærer navnet Momarkens jubileumsløp og er for varmblodshester med grunnlag under 725 000. 2 Windy Ammik er ei hoppe det ikke er lett å regne på. Har startet lite de siste sesongene, men toppnivået er høyt. Fra et perfekt andrespor bak bilen, kan det være ledelse hele veien fredag. Motivert favoritt, men jeg velger å ta med noen garderingshester.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag