Outsiderpreget dag for Cato

Seirene triller på for Cato Antonsen og forrige tirsdag ble et ekte hattrick signert den dyktige kusken. Her kan du lese hans vurderinger av kveldens V5-oppsitt.

Her finner du Nettavisens tips til V5A.

Her finner du tipsene til V5B.

Det er ikke sikkert det blir tre seire i kveld, men Cato kjører mange fine stallhester og med kuskeformen på plass i tillegg, er det lurt å streke av for flere av hans oppsitt. Her har han vurdert kveldens sjanser:

- 8 Manolito Arioso (1. løp) kommer seg for hvert løp og er i bunn og grunn en bra hest. Tillegg er aldri enkelt, men kommer vi noenlunde til, møter han ikke verre motstand enn at han skal regnes i toppen, uttaler Cato.

- 11 Horgen Ronja (2. løp/V5a-1) står med tre seire i raden og gjør alltid gode løp. Det er et par gode her, men hun skal normalt kjempe om seieren, synes Cato.

- 8 Queen Boudica (5. løp/V5a-4/V5b-1) står litt ekkelt til i bakspor, men vi har rygg på raske hester og jeg håper å smyge fint igjennom og en fin posisjon. Løpet ble mer åpent når 6 K.L.M. Moonshine ble strøket og vi kan fort være trippelaktuelle, håper Antonsen.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

- 6 Borklisvarten (6. løp/V5a-5/V5b-2) ble strøket lørdag grunnet transporthinder. Nå har han et perfekt løp på papiret og jeg synes han er min beste vinnersjanse. Hesten har veldig fin form og jeg ser 5 Sjefsbrunen som den verste imot, og han blir ikke enkel å slå hvis han opptrer som sist, forteller Cato.

- 12 Fjell Lappa (7. løp/V5b-3) har fått dårlig spor og vi er fornøyd med premie herfra, sier Cato Antonsen.

- 10 Sil de Landerije (8. løp/V5b-4/DD-1) er i veldig bra form og jeg har nesten alltid ambisjoner med en slik god hest. Nå har 2 Donald Dana fått et fint spor og jeg tviler på om vi klarer å hente inn ham, men vi er absolutt trippelaktuelle, forteller en alltid like blid Antonsen.

5 Alv Alvson (9. løp/V5b-5/DD-2)er en gammel sliter som hadde sin glansår i ungdommen. Cato Antonsen har tent ny gnist i Alv Richcrop-sønnen og holder fin form som resten av stallhestene.

- Alv Alvson har gått mange fine løp mot de beste i det siste. Nå møter han enklere lag og jeg håper å være med i toppen. Det er først og fremst 1 Indy Bow i mot, men vi har slått ham de siste gangene og jeg ser ikke på oppgaven som umulig. 1 Indy Bow har vunnet sportrekningen og jeg tar ikke ham på startsiden uansett, men jeg er ikke redd for å gå i dødens, påpeker en optimistisk Cato.

Kilde: rikstoto.no

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin