Gå til sidens hovedinnhold

Outsiderpreget dag for Cato

Seirene triller på for Cato Antonsen og forrige tirsdag ble et ekte hattrick signert den dyktige kusken. Her kan du lese hans vurderinger av kveldens V5-oppsitt.

Her finner du Nettavisens tips til V5A.

Her finner du tipsene til V5B.

Det er ikke sikkert det blir tre seire i kveld, men Cato kjører mange fine stallhester og med kuskeformen på plass i tillegg, er det lurt å streke av for flere av hans oppsitt. Her har han vurdert kveldens sjanser:

- 8 Manolito Arioso (1. løp) kommer seg for hvert løp og er i bunn og grunn en bra hest. Tillegg er aldri enkelt, men kommer vi noenlunde til, møter han ikke verre motstand enn at han skal regnes i toppen, uttaler Cato.

- 11 Horgen Ronja (2. løp/V5a-1) står med tre seire i raden og gjør alltid gode løp. Det er et par gode her, men hun skal normalt kjempe om seieren, synes Cato.

- 8 Queen Boudica (5. løp/V5a-4/V5b-1) står litt ekkelt til i bakspor, men vi har rygg på raske hester og jeg håper å smyge fint igjennom og en fin posisjon. Løpet ble mer åpent når 6 K.L.M. Moonshine ble strøket og vi kan fort være trippelaktuelle, håper Antonsen.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

- 6 Borklisvarten (6. løp/V5a-5/V5b-2) ble strøket lørdag grunnet transporthinder. Nå har han et perfekt løp på papiret og jeg synes han er min beste vinnersjanse. Hesten har veldig fin form og jeg ser 5 Sjefsbrunen som den verste imot, og han blir ikke enkel å slå hvis han opptrer som sist, forteller Cato.

- 12 Fjell Lappa (7. løp/V5b-3) har fått dårlig spor og vi er fornøyd med premie herfra, sier Cato Antonsen.

- 10 Sil de Landerije (8. løp/V5b-4/DD-1) er i veldig bra form og jeg har nesten alltid ambisjoner med en slik god hest. Nå har 2 Donald Dana fått et fint spor og jeg tviler på om vi klarer å hente inn ham, men vi er absolutt trippelaktuelle, forteller en alltid like blid Antonsen.

5 Alv Alvson (9. løp/V5b-5/DD-2)er en gammel sliter som hadde sin glansår i ungdommen. Cato Antonsen har tent ny gnist i Alv Richcrop-sønnen og holder fin form som resten av stallhestene.

- Alv Alvson har gått mange fine løp mot de beste i det siste. Nå møter han enklere lag og jeg håper å være med i toppen. Det er først og fremst 1 Indy Bow i mot, men vi har slått ham de siste gangene og jeg ser ikke på oppgaven som umulig. 1 Indy Bow har vunnet sportrekningen og jeg tar ikke ham på startsiden uansett, men jeg er ikke redd for å gå i dødens, påpeker en optimistisk Cato.

Kilde: rikstoto.no

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin