Ove Wassberg en mann å stole på

Foto: Hesteguiden.com

Og vinner med arvtageren til hedershesten Elliot Frontline

Klikk her for V5A-forslag

4 You Do Kievitshof er normalt i en klasse for seg. Elisabeth Skjelbreid som også eier hedershesten Elliot Frontline, kan ha fått seg en arvtager til milliontraveren Elliot Frontline. Vi tror You Do Kievitshof blåser til tet og og leder hele veien. En klar banker i V5-2A sammen med Ove Wassberg. Wassbergs andre banker er 10 Ness Tjo Oda (V5-3). Hoppa er normalt helt suveren tross drøyt tillegg. Formen er nemlig helt på topp.

Lunsjtips Bjerke: Frekk banker knuser alle

V5-1A: 4 Sagina er overlegen uten galopp, men er ikke helt stødig. Ved favorittfall er 15 Mos Eld og 2 Månåsens Morten hestene som trolig vil overta i kampen om seieren.

V5-3A: 10 Shining Lantern ble passivt kjørt sist. Han er feltets beste hest og skal ha en solid sjanse hvis det blir litt tempo der fremme. Da slugger han seg frem i sluttfasen. 5 Digital Charcoal er i toppform. Satt fast som vinner sist. 2 Ron Keeper og 1 Dark Dream er skrellobjekter fra sine fine startspor.

V5-4A/V5-1B: 2 Friendy Boszorg var bra sist. Med ytterligere fremagng tror vi han vinner dette løpet der det ikke er den helt store kvaliteten på deltagerne. 10 Mira Frontline har møtt tøffere selskap enn dette. Hun har aldri vunnet på 40 starter, men bør hevde seg i dette laget. 7 Sioux D'Anou blir eierkjørt. Med klaff kan han vinne. Vallaken gikk godt over samme distanse nest sist. 9 Red Card er bra på sitt beste. Formen er usikker, men han bør strekes i et såpass enkelt selskap som i kveld. Vi øyner at det kan komme en skikkelig overraskelse i dette oppgjøret og garderer derfor rikelig.

Klikk her for V5B-forslag

V5-5A/V5-2B: 3 Fodnes Corrado har vært heølt rå den siste tiden. Han kjempet strålende sist og kan være en mulig banker. 5 Eng Støvern er i form. På favorittdistansen skal han regnes tidlig. 11 Gilborken er strek. Runder mange i sluttfasen, men kunne nok gjerne sett distansen enda lengre.

V5-4B/DD-1: 6 Fronskrema liker sprint. Forutsetningene er passe og vi tror Geir Gudmestad har med seg en vinner. Vi ser kun 3 Rapp Hege imot. Hun er i solid form og kan avgjøre i et løp som dette.

Annonse: Rolf Lerum setter fyr i kuponghaugen med en 15-oddser i DD-2 på Bergen travpark torsdag kveld

V5-5B/DD-2: 1 Shocking Angus var bra sist etter pause. Forventes ytterligere forbedret til kveldens oppgjør og får et ganske klart vinnertips. Bak ham er det jevnt. 7 Omer er god nok om han treffer starten noenlunde. Har fine avslutninger og skal voktes. 6 Yonckers Boshoeve avsluttet styggfort sist. Får han det rette løpet kan dette gå veien. 2 Cosmos Ferrari er bedre enn raden og står interessant til. 12 Harry Trotter S.E: er i sterk form, men seirene kommer ikke like tett som tidligere.

Tast her for V5A-forslag. For V5B-forslag tast her . Dagens Dobbel trykk her

PROGRAM

HJEMMESIDE

INNLEVERINGSFRISTER:

V5A kl 18.35 (løp 2-6)
V5B kl 19.35 (løp 5-9)
DD kl 20.30 (løp 8-9)