Gå til sidens hovedinnhold

Over 300 000 innspilt

Nettavisen har hatt voldsom suksess med tipsene sine til Leangen de siste ukene. Mandag tyr vi til samlebonger.

Mandag 5. august ble det kjempeklaff under jackpotomgangen i V65-spillet på Leangen, der hele 24 av mine andelslag gikk inn med seks rette og hver seg betalte tilbake ca 6 500 kroner. Dessuten fikk de som fulgte det mellomste V65-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 432) også seks rette og ca 6 300 kroner tilbake. Totalt ble det ca 160 000 kroner innspilt totalt. Mandag 25. juli som var den forrige gangen Leangen arrangerte V65, gikk fem andelslag inn med fem rette til en utbetaling på 30 000 kroner (fire femmere) på fire lag og 37 000 kroner (fem femmere) på et lag på Eksperten, og totalt innspilt ble det da flotte 157 000 kroner! Vi har altså spilt inn ca 320 000 kroner de to siste mandagene Leangen har arrangert travløp.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi står foran en ny herlig spilleuke og vinnermulighetene er som vanlig mange. Onsdag er det all grunn til å glede seg til, da er det som vanlig V65 fra Bjerke, men i tillegg kan vi spille V75 til den ekstra V75-omgangen på Solvalla, der det er en sportslig og spillemessig kanondag.

Mandag er det uansett full fyr i spillebutikken. Det hele starter med V4 fra Østersund og fortsetter med lunsjtrav fra vår favorittbane Leangen. Til kvelden er det V64 fra Färjestad og jackpotomgang fra Drammen der det ligger 573 888 kroner ekstra i sekserpotten ettersom søndagens V65-runde fra Sørlandet ble favorittpreget og ikke ga utbetaling for fem rette.

Leangen er altså vertskap for mandagens lunsjtrav og vi har altså hatt enorm suksess med tipsene våre til Leangen i sommer. I ettermiddag ser det i utgangspunktet svært lettløst ut og derfor blir det samlebonger for alle penga i dag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Leangen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Taper ikke dette
Magne Olsen er en av Leangens trofaste slitere og en svært flink hestekar. I ettermiddag sender Magne ut to av sine beste stallhester og i V5-1 handler det om 9 Stuart Laser som hadde en flott sesong i fjor og har fulgt opp i år. Ble riktignok uplassert sist på Biri, men havnet da i dødens og holdt stilen flott til mål i svært mye tøffere omgivelser enn det han støter på i dag. Nesten uansett posisjon underveis, har vi vondt for å se at ikke Stuart Laser vinner dette og Stuart Laser skal være en vinner i V5-innledningen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Er Rico tøff nok?
Vi garderte Magnes seiersmaskin 2 Rico Lundager sist mandag, men det var fånyttes. Fra 20 meter tillegg satt Rico Lundager i tet allerede etter 400 meter og hesten så dunderfin ut nedover oppløpet. I ettermiddag sender Magne ut hesten mot den lokale Leangen-eliten i V5-5/DD-2 og selv om hesten står knallhardt inne på penga, betaler vi for hesten på alle samlebongene i dag.

Annonse: Travfakta: Herlige sommermåneder! Over 650 000 spilte forslagene våre inn i Juni/Juli! Du har vel vært med på moroa..? Nå skal cashen hentes i hele august!

Tar femte strake?
2 Berg Elden har vært totalt forvandlet i år og hesten til Einar Berg fra Stadsbygd har vært dunderfin i fire strake seiersløp. Hesten er god fra start, travsikker og møter påny svært overkommelig motstand. Før eller siden taper nok Berg Elden, men det er vanskelig å spille mot en hest som bare vinner. Motstanden er alt annet enn tøff i dag også, og da blir det banker også i V5-2, så setter vi på litt garderinger i de tre siste V5-løpene.

Kommentarer til denne saken