Over 800 000 innspilt på fire dager

Foto: Norsk Rikstoto

Espen Edvardsen fortsetter å levere kanontips til Sverige og byr på en strålende banker til Axevalla tirsdag.

Denne artikkelen er tilrettelagt og redigert av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

OPPDATERT TIRSDAG ETTERMIDDAG:Suksessen fortsetter for våre V4-tips. De som fulgte vårt mellomste V4-forslag til Gävle tirsdag på Nettavisen (innl. pris kr 288) kunne hente ut meget solide 10 267 kroner. Samtlige elleve andelslag på Eksperten satt klokkerent og ga hver seg 10 267 kroner tilbake og pengene renner inn fra Sverige.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Det har vært noen strålende dager for våre tips til Sverige de siste tre dagene. Under lørdagskveldens V65 fra Kalmar så lanserte Espen Edvardsen lanserte 2. valget 8 Jeans N. Overhalls som banker i V65-1 og fra dødens var hesten solid vinner. Sjuendevalget 9 Trixie Value var krysset på fem hester i V65-4 og niendevalget 13 Super G. var krysset både på det mellomste og det største V65-forslaget her på Nettavisen. De som da leverte det mellomste forslaget (innl.pris kr 588) kunne dermed kvittere ut 26 582 kroner, mens de som leverte det største forslaget (innl.pris kr 1440 kr) kunne hente hjem 29 973 kroner. I tillegg gikk åtte andelslag på Eksperten inn med seks rette og ca 30 000 tilbake også på hvert av dem. Gevinstrapporten fra Norsk Rikstoto søndag morgen viste at våre lesere dro inn 235 288 kroner på hans tips her på Nettavisen og dermed det ca 500 00 kroner tilbake for våre lesere på Espens kupongforslag lørdag kveld. Når premiepotten var på ca 1,2 millioner kroner, så tok altså Nettavisens lesere med seg ca 40 % av premiepotten.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Søndagens V64-tips Vaggeryd satt brukbart de, men dessverre tapte Espens banker Twigs Tiffany i de siste stegene. Dog ble det både fem rette og firere på forslagene og totalt ca 65 000 kroner innspilt på diverse andelslag på Eksperten, og da er det bare å ta nye tak denne mandagen. Mandag ble det ny "luketømming" under V4-løpene på Solänget mandag. Det mellomste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 336) betalte tilbake 4 837 kroner. I tillegg ble det fullklaff for alle ni andelslagene på Eksperten og totalt 43 533 kroner tilbake på disse. Mandag kveld ble det treff for fem andelslag på Eksperten som hver betalte tilbake ca 16 000 kroner, i tillegg til det at det ble femmere på alle de andre andelslagene. Totalt har det dermed blitt ca 700 000 kroner innspilt i Sverige de tre siste dagene.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Vi har en riktig fin banker å by på Axevalla denne tirsdagen og hesten kommer nok til å bli favoritt når det nærmer seg spillestopp, men det er ingen fare om bankerne blir favoritt, bare de vinner.

Innleveringsfrister Axevalla
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tekst fra Espen Edvardsen

Programraden lyver – vi spiller banker!
9 Prada Secret er en hest jeg har jaktet i lengre tid, men 6-åringen har slitt med veldig dårlige spor, samtidig som konkurransen har vært knallhard. Jeg var selv ringside på Åby sist under olympiatravet, og bet meg merke i varmingen til Prada Secret. Han så rett og slett helt fantastisk ut for dagen, men alt ble veldig sjanseartet fra det håpløse 12 sporet. Mr. Flirt-sønnen satt sist innvendig i bronsedivisjonsfinalen, og hadde langt fram til Rocky Winner, Mosaique Face og Nonstop Sas. Ut i oppløp åpnet det seg helt bakerst, og Prada Secret holdt farten strålende inn selv om det ikke ble premie. Vi hadde 11,6 på klokken de siste 700 meterne på Persson-traveren. Jeg skrev NESTE GANG med stor skrift i programmet. Gangen før på Jägersro gikk han en helt enorm siste 500 meter i drøye spor. Prada Secret måtte ut i 6-7 spor ut i oppløpet, og avslutningen var helt enorm til tredje. 6-åringen spurtet frenetisk, og det skulle ikke vært langt igjen før han hadde tatt igjen vinneren Beatles. Vi hadde underkant av 10 på klokken siste 500. I kveld kommer han ut mot helt riktig motstand, han går ned mange klasser kontra de han er vant til å møte. Stefan Persson kommer nok helt sikkert til å være veldig offensiv i dette løpet, og uten uhell skal dette være snakk om en klink vinner. Vi tror han vinner selv fra posisjonen utvendig for lederen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Frode har svaret?
Frode Hamre sender 3 I’m The Answer over grensen for å gjøre årsdebut. Det gjør han ikke uten seiersambisjoner direkte. 5-åringen har samtidig vunnet sportrekningen kontra sine argeste konkurrenter. Credit Winner sønnen travet flere solide løp i Sverige i fjor, og vi ble mektig imponert av han i seiersløpet på Hugo Åbergs dagen 31/07 i fjor hvor han vant på imponerende 10,5. Han stakk rett til tet, og dro unna i hardt tempo. Ut på oppløpet forlot han gode konkurrenter som Occhione Jet, Oasis Bi, Edward Ale og Fawkes som han også møter igjen i kveld.

Vi lanserte Fawkes som banker sist på Halmstad, men da galopperte han helt umotivert inn i den første svingen. Det gjør sitt til at ikke vi stoler blindt på Svanstedt-traveren i kveld. Frode Hamre rapporterer at I’m The Answer trener veldig fint, og at han skal være godt forberedt til løpet i kveld. 2100 meter er nok ikke ønskedistansen til Hamre-traveren, men han har gjort solide løp også på den distansen. Han er lynrask fra start, og teten er innen rekkevidde. Erik Adielsson setter seg opp i sulkysetet i kveld, noe som er særdeles spennende.