Gå til sidens hovedinnhold

Over fjellet for å kjøre én hest

Åsbjørn Tengsareid med topp vinnersjanse. Nettavisen i kanonform.

Mer fra sportspill.no torsdag:
Oddstips: Nye stjernesmell for Sociedad?

Det er strålende form på Nettavisens travredaksjon om dagen. Under tirsdagens lunsjtrav på Forus satte Nettavisens nye glimrende travmedarbeider Frode Gjesdal V5'en på Forus på sitt største spilleforslag her på Nettavisen. Utbetalingen ble meget pene 13 006 kroner. Tre av våre svært trofaste lesere hadde levert det forslaget. I tillegg ble det fullklaff for tre av hans andelslag på Eksperten og samlet ble det da herlige 79 036 kroner innspilt.

Husk at du beholder hele gevinsten selv om du leverer et av forslagene i spillboksen under.

HTML EMBED

8 Solør Stegg er Åsbjørn Tengsareid eneste oppsitt i Bergen torsdag. Hesten vant, riktignok knepent, sist han gjestet Bergen, mens han satt fast for lenge hjemme på Forus sist. Når Tengsareid velger å sette av hele tordags ettermiddag og kveld for ett oppsitt, tar vi det for gitt at han tar turen med store seiersambisjoner.

- Det stemmer det. Hesten har vært bra og må regnes med vinnersjanse. I og med at Solør Stegg går i kveldens første løp, rekker jeg 20.00-flyet hjem til Sandefjord, forteller Tengsareid - en mann med mange jern i ilden.

Med bekreftet optimisme fra kusken gjør vi derfor unna bankeren allerede i V65-1 på spillforslagene. På systemspillet på Eksperten tar vi med flere hester.

HTML EMBED

6 Deep Sea Dream (V65-2) blir muligens dagens største favoritt. Hesten er ubeseiret i monté, og har slått sin antatt hardeste konkurrent - 5 MT Funky Dude - to ganger. Vi tør likevel ikke avskrive sistnevnte nå som Kristine Kvasnes har fått rytteroppdraget. 4 Diamond Idzarda (V65-3) har vært meget bra i sine siste starter, og må nok en gang regnes med en solid sjanse. Det samme må stallvenninnen 11 Tattoo Widow i V65-6, mens vi prøver oss på en litt frekk dobbelbanker i V65-4 der svært mange vil prøve å gardere bredt.

Garderinger må vi også ha i V65-5, der 9 Conway Holl ventelig blir storfavoritt etter seieren sist.

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken