Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Sportspills galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenBirger og Morten byr på følgende til løpene på Øvrevoll:

Vi har satset på 2 Sunbreak i V4-2. Vant sist med Carlos Lopez som makker, og denne oppgaven ser ikke verre ut. Sunbreak var veldig god sommeren 2020,men har slitt en god del etter det. Er han like bra som sist, tror vi mye på seier, og Lopez er selvsagt alltid en god makker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I V5 var valget mer vrient. To hester hos Niels Petersen i V5-5 er på vei fremover. 2 Penfolds og 1 Native Star møter enklere lag enn vanlig, og innsatsen de viste mot gode hester på Derbydagen skal holde et godt stykke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En hest vi er spente på er 3 Bobby the Brown i V4-3/V5-1. Forventningene har vært høye, og sist ble det endelig uttelling. Nå er det 500 meter lenger, og det gjør oss litt usikre. Er han en ren sprinter, kan de siste meterne bli lange.

Etter lunsjen onsdag er neste løpsdag på Øvrevoll søndag 2. oktober. Det er kun Derbydagen som har en bedre sportslig løpsdag, og det er bare å glede seg.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.