*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Øvrevoll inviterer til fest

Foto: Hesteguiden.com

Øvrevoll galoppbane byr som vanlig på spennende galopp på nasjonaldagen. Sjekk våre galopptips

Tipsene til Øvrevoll er som vanlig utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

Nordmenn som liker å spille på hest har flere muligheter også på nasjonaldagen. Øvrevoll galoppbane er den eneste banen som avvikler løp, en tradisjon som etterhvert har blitt svært godt mottatt i Norge. Det skal kun avvikles enkel V5, i tillegg er det selvsagt Dagens dobbel. Innleveringsfristen i V5 er kl 16.55. Bankeren synes soleklar og den finner vi i V5-3.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

1 Without Fear var helt fantastisk i fjor med 7 seire og en annenplass på 8 starter. Nå er det sesongdebut men jeg tror han tar steget helt opp i eliten og da vinner han igjen. Distansen skulle passe bra og han går på alle underlag. I år er det Jacob Johansen som har fått gleden av å ri Without Fear og det løser han på en utmerket måte.

V5-1 - Forsommerløp for 3-åringer. 1170 meter. Gress. Aldersvekt.
10 Second Floor blir favoritt i Forsommerløp for 3-åringer. Hun har vunnet sin eneste start så langt i år og viste i fjor at hun også takler gressbane. 2 Goldmaster har kun startet tre ganger men viste god form i siste start. Da var han kun slått av Cave Man, som imponerte over 1100 meter. 1 Brat Camp vant Auksjonsløpet i fjor og har unnagjort årets debutløp på Klampenborg. Det kan ha gjort ham godt. 6 Camomilla var har ikke startet i år men avsluttet fjorårets sesong på en brukbar måte da hun kun var 3,5 lengde bak gode Cassano i NM for 2-åringer.
Rangering V5-1: A: 10 B: 2-1 C: 6-9-8-5-11-7-4 D: 3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-2 - Blomsterprinsessenes 3-årsløp. 1730 meter. Gress. Aldersvekt.
5 Old Pal er mitt klare førstevalg i dette løpet. Kan også være en bankerkandidat. Treåringene til trener Niels Petersen er gode. Det beviste Birkebeinern i Malmø tirsdag. Old Pal er vel så god. Hardest i mot er 1 Funinthesand som var god i fjor og 6 Bomar som begge gikk gode løp i Vinterfavoriternas Pris på Täby i fjor høst. Dette er to hester som kan utvikle seg til topphester. For de øvrige blir motstanden for tøff.
Rangering V5-2: A: 5 B: 6-1 C: 3-9-8-4-7-2

V5-3 - Final Care elteløp. 1980 meter. Gress. Handicap.
1 Without Fear var strålende i fjor med syv seire på åtte starter inkludert både Norsk og Svenskt Derby. Han er uten tvil en hest som uten tvil tar skrittet helt opp i den skandinaviske eliten og han er dagens banker.
Rangering V5-3: A: 1 B: 6-3 C: 8-2-7-5-4

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-4/DD-1 - 1370 meter. Gress. Handicap.
Dette løpet står mellom to hester. 1 Entangle og 6 Giant Sandman er hestene det dreier seg om. Jeg tror at sistnevnte vinner i og med at distansen kun er 1370 meter. Men Entangle er god. Ønsker man å være helt sikker kan man også ta med 3 Hansinger på bongen, spesielt dersom det komme mye nedbør mot løpsdagen.
Rangering V5-4/DD-1: A: 6-1 B: 3 C: 2-11-9-5-10-4-7-8

V5-5/DD-2 - Varmblodshester. Øvrevoll Mile Cup. 1600 meter. Gress. Handicap.
Øvrevoll Mile Cup er som vanlig et åpent løp hvor mange hester har en mulighet. 8 Lazy Lord var god 3. mai da han vant lett over 1750 meter på dirt trak banen. 2 Minne McGinn radet opp seks seire i fjor og har også vunnet årets eneste start så lang. Men det er verdt å merke seg at hun kun har vunnet på dirt track.

13 Magic Cloud er god selv om årsdebuten på Jägersro var skuffende. Men han trives uten tvil bedre på gresset. 4 Theodorich vant på Klampenborg 28. april og har bevist at formen er god. 14 The One and Only var god i fjor og skal ikke glemmes.
Rangering V5-5/DD-2: A: 8 B: 2-13-4-14 C: 10-9-12-7-15-11-5-6-1

Tips øvrige løp:
Løp 2:
5 Omoto Sando har vunnet 13 hekkeløp og er vel den beste i Skandinavia. Møter 2 Symphonias Maximus som har imponert i Sverige. 3 Professor Higgins viste gode takter i fjor høst og helt i toppen her.

Løp 8:
7 Marimba får vinnertipset foran 8 Liberty Cash og 10 Aragorn.

Løp 9:
7 Imperial Skylight var kun halvlengden bak Qiuck Diamond sist løpsdag. Det burde holde her. 9 Isabelia fra Sverige viste brukbare takter i Malmø sist og kan være en trippelhest. 5 Pecoiquen har vært god i år men skuffet noe i siste start.

Løp 10:
4 Light The Fire og 6 Alight er begge lynraske og her er det starten som gjelder for de er vanskelig å skille. 3 Berta Isabel og 2 Cavorting kjemper om tredjeplassen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.