*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Øvrevoll med ny fredagsmoro

Mustajjid og Jan Erik Neuroth er en het vinnerkandidat i V5-3 på Øvrevoll fredag.

Sist fredag ble det nesten 90 000 innspilt på Øvrevoll. Fredag jakter Nettavisens galoppeksperter nye gevinster.

05.11.14 08:24

Sportspills meny fredag:
V65 Åby: Superjackpot med Flemming
V65 Jarlsberg: Photo med Hop
V64 Kalmar: Formsterke Joakim får bankertillit
Oddstips:
Opprykksfavoritt i trøbbel

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Vi har en strålende helg foran oss med dobbel sjuerpott i V75-spillet fra Sørlandets travpark lørdag og en ekstra V75 fra Eskilstuna søndag der fire av de sju V75-løpene er Breeders Crown-finaler der vinneren i hvert av disse henter gedigne 800 000 SEK i førstepremie.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Men også fredag er det rikelig med høydepunkter, og allerede fredag ettermiddag er det en gedigen jackpotomgang som venter i V65-spillet fra Åby travbane. Hele 903 000 SEK venter ekstra i sekserpotten. Litt senere fredag ettermiddag skal Nettavisens strålende galoppeksperter prøve å gjenskape sist fredags suksess på Øvrevoll, der de spilte inn nesten 90 000 kroner. Til kvelden venter V65 fra Jarlsberg her hjemme, mens det er Kalmar som er vertskap for V64-spillet fra Sverige.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Det har vært eventyrlig flyt for Nettavisens galoppeksperter gjennom hele 2014 og sist fredag var gutta på farten igjen på Øvrevoll. Det aller minste V5-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 160) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 2 580 kroner. I V4-spillet ble det klaff for det største spilleforslaget og flotte 14 940 kroner i utbetaling. Totalt ble det nesten 90 000 kroner innspilt på Øvrevoll fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Vurderinger fra Birger og Morten

Det ser vrient ut på Øvrevoll fredag. I V4 er det, til tross for en rekkepris på to kroner, mulig å komme gjennom om man bruker strekene i de rette løpene. I V5 er det tøffere. V5-1 og V5-4 er veldig åpne, og da blir det å gå tynt i tre løp. Tre hester i V5-3 er et lås vi har tro på. Vår duo i V5-2 er kanskje litt dristigere. Men både 3 Hard To Belive og 9 Sweet As Candy viste form i siste start, og mange av konkurrentene er et stykke unna toppen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Skulle vi bli tvunget til å foreslå en banker, er nok 5 Mustajjid i V5-3 den som kommer nærmest. Imponerte i seiersløpet sist, men både 4 Dramatic Act og 7 Messi har også flott form.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.