Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Leangen (lørdag):
Nettavisen jakter ny V75-suksess
V65 Eskilstuna:
Kontio fikser lunsjopptur
Oddssingel FA-cup:
Solskjær-effekten fortsetter i FA-cupen
Oddssingel håndball-VM: Norge jakter revansj mot Tyskland
Oddssingel håndball-VM: Danskene får det tøft mot Frankrike
Eurojackpot fredag: Nå kan du bli 369 millioner kroner rikere
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Eskilstuna er første bane ut på fredag. V65-lunsjen er i gang 12:45. I kveld er det masse å se frem i mot. Det er jackpot på begge baner! Det er dog klart størst i Sverige, for her er det utrolige 1.730.895 ekstra kroner i sekserpotten. Det er Romme som er vertskap. Bongene må være innen 19:30. På Biri er det fine 322.499 ekstra kroner i sekserpotten. 18:55 er fristene her. I helgen så kjøres det en strålende V75-omgang på Leangen og hva er vel bedre enn å få noen jackpotomganger på fredagen da? Vi gir jernet!

Leirvåg med knallsterke V75-tips på Bjerke 23. januar!
Det ble solid klaff under V75-løpene på Bjerke onsdag. V75-forslaget med innleveringspris på Kr.945 satt som støpt og betalte tilbake flotte Kr.10 204. Leirvåg lanserte Global U. Newerknow som sin V75-banker og hadde solide vurderinger i de øvrige løpene også. Match Queen (5-valg / 6,4%) var feks rangert som andrevalg. Var du med på moroa denne kvelden?

Lerum med nye supertips - Kr.392 ble til Kr.10 512 på Forus 21. januar!
Den ene gevinsten avløser den andre for tiden, og ikke noe er bedre enn akkurat det. På Forus denne tirsdagen var det i V5-spillet vi gjorde det skarpt, og den mellomste bongen på Kr.392 betalte ut knallfine Kr.10 512,-. SUPERSJOKKET Himalaya (5-valg - 6,8%) ble det varslet for (var med på kun to hester), og det ble det også for Thai M. Share (6-valg - 9,6%) som vi trodde hardt på!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nå er det Biri alt skal handle om. Husk at det er jackpot, og at det ligger 322.499 ekstra kroner i sekserpotten!

Sjekk ut våre fyldige analyser til omgangen:

V65-5: 8 Moe Svarten. Undertegnede skrev at Bjerring sin springer så lite fin ut tredje sist på Bjerke, før han skulle starte nest sist på Momarken. Men både nest sist og sist har hesten sett bedre ut. Og det har bare vært marginer fra at hesten har vunnet begge disse løpene. Nå sist synes jeg Moe Svarten gjør et ordentlig sterkt løp til andreplassen bak Langlands Odin. Han kjemper på hele veien inn, og vi skal huske på at Langlands Odin er en veldig god travhest. Moe Svarten hentet nesten 40 meter. Dagens løp ser meget riktig ut for Bjerring og Svarten. Han vil garantert ha kontakt med feltet runden igjen, og i dagens løp tror jeg ingen står i mot sisterunden til denne traveren. Han har og sett klart forbedret ut i stilen de siste gangene. All in i alle spilleformer!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-1: 1 Invicta. I dag er vel denne nødt til å bli kjørt med? Uten tvil. Hesten er i kjempeform for tiden og har egentlig en veldig fin oppgave foran seg i kveld. Motstanden er heller ikke avskrekkende. Sam Bourbon-sønnen kom med en voldsom formbeskjed nest sist da han spurtet svært sterkt til andreplassen bak Dayenne Lane. Nå sist på Momarken valgte kusk Høitomt og kjøre innvendig med hesten, og det endte på verste måte. Han satt bom fast, men trolig hadde hesten gått av det. I dag bør Invicta være veldig klar til å gjøre et toppløp. Jeg tror på en veldig god vinnersjanse og bankerspiller hesten på de to minste forslagene.

V65-2: Andre avdeling synes jeg er noe åpen, og mener bred gardering er det riktige. 3 Maxey Melanin blir favoritt, og da må vi prøve i mot. Denne liker jeg godt, men som favoritt kan det ikke spilles. Hesten er veldig usikker og galopper mye. På kapasitet rekker hesten et godt stykke. 5 Spang Lotta er andrevalg, og har galoppert i langt over halvparten av startene sine. Hesten var god sist, men er veldig usikker.

Min favoritt i løpet er 5 Nord Sjur. Hesten var god til seier på Bjerke nest sist. Han fulgte også på veldig fint nå sist. Over mål var det fin fart og hesten hadde krefter spart. En lignende innsats tror jeg rekker et godt stykke i dag. Passes.

V65-3: 6 Dæmro Bob tror jeg er overlegen om hesten fungerer på topp etter den lange pausen i dette løpet. Om hesten fungerer eller ikke får vi kun se i løpet, og derfor må vi sjekke han opp her før vi kan gå for hardt inn. I øyeblikket er hesten en 10-prosenter, og for dere som liker frekke bankere så er dette en slik en.

Dæmro Bob har ikke startet i løp siden 15. august i fjor. Da sto vallaken alene på strek. Når det gjenstod en runde galopperte hesten 30 meter foran resten. Han travet veldig fint, og hadde uten tvil vunnet det løpet uten galopp. I dag melder kretsen rundt 5-åringen at han har blitt operert i ganen siden sist. Det meldes om en roligere hest som har gjort det bra i trening. Jeg er veldig spent på denne, og at Vidar Hop kusker er jo bare et stort pluss. Klart førstevalg.

V65-4: 7 Viking Ivi blir klar favoritt her. Brenne-traveren gjorde et solid løp mot enkel motstand på Bjerke nest sist, men jeg er på ingen måte solgt enda. Hesten galopperte sist, og er en slik type. Som 50-prosenter synes jeg ikke dette er noe god alenestrek.

Min favoritt blir 6 Camusso. Dette er en hest med veldig fin kapasitet, men som ikke har fått vist det enda. Det har blitt mye passive opplegg og innimellom rett og slett for dårlig form. Hesten gjorde et godt løp sist han var ute og spurtet sterkt mot hyggelig motstand. I fjor sommer utkjempet hesten en heftig duell mot gode Eddie Arctous ned Bjerke-oppløpet. 12,7 siste 500-meter travet Camusso da. Det er kapasitet i denne og jeg tror han vil tjene penger fremover.

V65-6: 9 Tears In Heaven er en voldsom fin traver, og stammen på denne hesten tyder på at det kan bli noe stort. Han har jo egentlig skuffet en god stund nå, men det har løsnet litt på slutten. Hesten har vært positivt, og vant greit sist. Jeg kommer ikke til å gå all in på hesten i dag. Bakspor og sprint mot noen gode konkurrenter er grunnen, men hesten kan fint blåse rundt og vinne igjen.

3 Positano. Slik jeg ser det så er 1 Hands Up klart best med ryggløp, og da er det duket for Positano i føringen. Derfra har hesten formen som trengs for å holde unna for Tears In Heaven. Positano spurtet meget sterkt til andreplass i V75 sist. Gangen før måtte hesten trave på utsiden av HöwingsSilberpfeil hele veien. Til tross for det var Positano flink til andreplassen.

Disse to rekker et godt stykke i dette løpet. Det er verdt å nevne at 4 Believe La Marc kommer ut i Kjetil Helgestad regi i dag. Hoppa har et høyt toppnivå, men det er lenge siden vi har sett dette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen