På nye eventyr med HC

HC Holm kjører vår frekke banker fra Harstad denne søndagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
HC Holm kjører vår frekke banker fra Harstad denne søndagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Løpsarkivene har fått kjørt seg foran V65-omgangen fra Harstad denne søndagen. Bankeren er spennende, og den kommer fra Finland.

Sportspills meny søndag:
V4 Täby: Galoppsøndag fra Stockholm
Odds Tour De Ski: Heidi vil være med
Odds Tour De Ski: Petter er for stor favoritt
Odds Hoppuka: Rune har noe stort på gang

Uken avrundes på Harstad, og dette er en bane som vi i Nettavisen liker godt. Fra banen i nord denne søndagen så glimrer de helt klare favorittene med sitt fravær, og vi velger faktisk å spekulere litt i mot dagens tyngste favoritt som vi ikke ble spesielt imponert over sist.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bankeren som vi tilslutt falt ned på kommer fra Finland, og den heter 4 Joint Oak (V65-6). Dukket opp etter pause nå sist, og den ble sittende bom fast i kulissene med krefter igjen på tanken. Når den vant på en 16-tid femte sist, ja, da gjorde den det fra dødens. Burde ha en flott sjanse på søndag, og vi banker frekt i jakten på fine søndagskroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Harstad:

V65: 18.00

V5: 19.05

DD: 19.25

Løp ellers denne søndagen: V4 på Täby med start 12.45. V64 på Örebro med start kl.15.10

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Vi kan by på følgende til Harstad denne søndagen:

V65-1 : 1 Silkegull – Har utviklet seg MYE, og den har fakta vært ordentlig god den siste tiden. Kan nok helt sikkert langt ned på 30-tallet i tid, og da skal den ikke bli lett å knekke ned. SPILLES! 8 Arveprinsen – Var bra etter pause sist, og den jakter stolpe i programmet. Er kjapp i vei, og vil nok være tidlig å finne i dødens. Kan selvfølgelig vinne fra den posisjonen, men den blir etter vår smak for hardt betrodd. 7 Eng Glupa – Dette er LURINGEN i feltet. Er klart best på kapasitet, og den gjør en spennende debut for ny trener. Prøves litt direkte, neste gang kan den nemlig være «oppbrukt»…

V65-2 : 1 Hubbub – Så BRA ut etter pause nå sist. Fikk aldri sjansen tilslutt, og den ble sittende bom fast med krefter igjen. Står her NYDELIG inne i grunnlaget, får en talentfull kusk opp, og det skal dreie seg om en fin sjanse. 6 Last Speed Laday – Mistet nok en sko sist da man valgte å bryte veldig tidlig. Er veldig giftig på speed/fart, den er kraftig kuskeplusset, har stor fordel av et lite felt, og den er verdt litt oppmerksomhet.

V65-3 : 4 Sjøvoll Prinsen- Gikk ENORMT bra etter to galopper sist, og den hadde full fart over mål i kulissene. Røpet en herlig form etter pause, og ligger denne nedpå hele veien så snakker vi om et spennende spill i løpet! 1 Hvalstad Birken – Blir MYE spilt pga tre strake seire, og hesten er slett ikke verst den. Vi ble dog ikke imponert av den sist, og da var den helt stum over mål. Kan selvfølgelig ha vært en dårlig dag for nest sist så var den MYE bedre. På søndag så velger vi å gardere den store favoritten.

V65-4 : 5 Quapower E.J. – Her er det et VELDIG skille på hestene, og to hester høyer seg MYE over de andre. Draget vårt var strålende fra dødens sist, og den ble kun plukket ned av en smygkjørt Danny Boy E.P. oppunder mål. Nå har Quapower E.J. fått seg en blåser i kroppen etter pause, og fra nydelige betingelser så må vi bare ha tro på hesten som passer ypperlig i hendene på talentet Louise Trudvang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 2 Gary Dancer – Trekker Louise Trudvang frem som en spennende hest denne søndagen, og slikt må vi ta på alvor. Gikk bra sist etter sene luker, og her har den et sjeldent fint løp foran seg. Kan åpne bak bilen, og etter at den har stått dårlig til lenge i vanlige travløp så har den nå trukket et nydelig spor. Prøves som en frekkis.

V65-6 : 4 Joint Oak – Har et utrolig fint løp foran seg, og med HC Holm opp så må vi bare ha solid tro. Ble sittende bom fast etter pause i Finland sist, og den så fin ut for dagen. Når den vant på en lav 16-tid femte sist, ja, da gjør den det fra dødens. Møter ikke den absolutt tøffeste gjengen her, og normalt sett så skal dette dreie seg om en STOR MULIGHET.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.