På revansjejakt i V4-spillet

Ove A Lindqvist er en av nøkkelkuskene på Dannero. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Ove A Lindqvist er en av nøkkelkuskene på Dannero. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankeren er et løfte! To mulige sjokk som blir for lite spilt! Det kan bli en ordentlig smakfull lunsj for de som tar rygg på oss fra Dannero!

Sportspills meny langfredag/påskeaften:
V75 Klosterskogen lørdag: Gedigen V75-jackpot
V5 Klosterskogen lørdag: Vorspiel med fireårig kanon
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Påskens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Tippeligaen: Her er Nettavisens tips
Obosligaen:
Les Nettavisens gjennomgang

Har du sjekket våre tips den siste uken?

Fest på galoppen direkte! Birger Christensen, og Morten Olsen leverte varene så det holdt på galoppen i 2014, og vi vil påstå at dette er landets beste galoppeksperter. Starten på 2015 kunne ikke ha vært bedre, og samtlige 20 andelslag suste inn fra Jägersro galoppbane i Malmø onsdag 1. april. De betalte ut 4 846 per stk, og vi åpnet galoppsesongen med å spille inn knappe 100 000,-.

Undertegnede serverte BRA tips til V65-omgangen på Forus tirsdag 31. mars. Fire andelslag fikk seks rette og betalte tilbake mellom 17 000 og 19 000 kroner per stykk, og totalt ble det over 100 000 kroner innspilt tirsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kurt Leirvåg fortsetter å servere meget sterke tips på Leangen. Mandag 30. mars så ble lukene tømt i V5-spillet. Det mellomste forslaget på Nettavisen med en (innl.pris kr 448) betalte ut meget flotte 8 313 kroner. Alle V5-forslag på Eksperten suste inn, og med fire ganger V65 så ble det spilt inn ca 120 000 fra Leirvåg sin lekegrind!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble SVÆRT VRIENT på Sørlandet lørdag 28. mars. Vi kom ikke helt i mål på V75-tipsene, men spilte likevel inn ca 250 000 kr i V75-spillet. Vårt store V75-system betalte ut litt over 40 000,-.

På lørdag venter det en utrolig spennende jackpotomgang på Klosterskogen, og da med den største V75-jackpotten siden 2010! Hele 7.998.008 ligger ekstra i potten, og skulle du bli alene, ja, da kan du cashe ut hele 22 millioner!

Både Leirvåg og undertegnede kommer til å legge ut lag på Eksperten. Her vil det bli lagt ut i alle prisklasser. Andelslagene finner du ved å klikke her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Dannero denne lørdagen venter en klart spennende V4-omgang. Vi velger dog å banke Global Revenge (V4-3) som vi likte skarpt i årsdebuten.

Få med deg følgende:

V4-1 : 4 Ängskalla – Var på vei til å gjøre et helt vilt løp sist. Ble altså hengende i sporene, og den var ikke slått når den feilet mot oppløpet. Enorm innsats! Blir nå kuskeplusset med Ove A. Lindqvist, og den har et gunstig løp foran seg her med tanke på at hoppene står 20m billigere inne. MÅ BARE PRØVES! 9 Alsaker Faks – Vi må dog doble opp med denne kapasitethesten. Er nemlig i bra form, og nå er den billigere ute enn løpet sist. Distansen passer dessuten bedre for Alsaker Faks enn de aller fleste andre i feltet. OBS!

V4-2 : 6 Elles W. Linnea – Har løftet seg mye på slutten, og dette er en hest i full form. Nå sist var den tapper i nederlaget, mens den gikk solid etter en grov galopp nest sist. Har denne lørdagen et riktig løp foran seg, og dette kan fort vise seg å være en artig skrell i helt riktige omgivelser.

Sjekk ut følgende:
Nyhet!Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller:Så lett er det å spille

V4-3 : 7 Global Revenge – Leverte en strålende årsdebut, men den ble altså speedet ned på streken av en smygkjørt hest. Vi hadde kruttsterke 12,5 s 1000m / 09,1 s 500m på den fra dødens da, og hva mer kan en forlange av en hest i årsdebut? Dette er dessuten en fin hest som vi tror har gått mye frem med denne blåseren i kroppen, og fra dette sporet så kan den fort sitte tidlig i tet. FLOTT MULIGHET FOR FAVORITTEN!

V4-4 : 7 Cliffon – Småskummel finale, og her kan fort bomben smelle. Draget vårt har fått fire løp i kroppen etter pause, og den gjør en helt OK sisterunde sist. Vi har faktisk 14,5 s 1000m på klokken. Skal normalt sett bare bli bedre og bedre fremover, og med flyt på veien så duger den i dette grunnlaget. Prøves som et mulig sjokk i det som er et åpent løp.