En ny strålende trav-og galoppuke er vel i gang med en rekke jackpotomganger i vente. Kommende lørdag er det Gulljackpot i V75 på Leangen, blant annet med Josef Kleins æresløp som et av flere sportslige høydepunkt. Torsdag kveld er det dobbel jackpot i V64 på Bollnäs med 1 595 253 SEK ekstra i sekserpotten. Fredag er det stor V65-jackpot til lunsj i Boden med hele 917 639 SEK ekstra i sekserpotten. Søndag er det jackpot i V64 fra Jägersro galoppbane med 362 425 SEK ekstra i sekserpotten og søndag er det også duket for gedigen V75-omgang fra Solvalla med blant annet UET-kvalifiseringer for fireåringer.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En innholdsrik onsdag står for tur og den innledes med internasjonal galopplunsj på Øvrevoll med både V4 og V5. Tidlig onsdag kveld byr Forus travbane på hele ti løp og både V65, V5 og V4 på menyen. Onsdag kl 20.30 er det så klart for V86 Express fra Solvalla/Åby med hele 17 millioner i premiepotten.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Forus travbane og kveldens V65-omgang. Merk at det endrede frister på onsdagene. Spillestopp i V65 er allerede kl 18.30 og V65-1 er samtidig V5-5. V5-spillet har således spillestopp allerede kl 17.00. Det innebærer også at det er V4-spill, denne omfatter de fire siste V65-løpene og har spillestopp kl 19.10. Det er flere mulige bankerkandidater i kveldens V65-omgang der Pål Buer har to av dem, i form av 5 Rainman O. i V65-1 og 9 Double Trouble E.P. i V65-6. Jeg velger sistnevnte som min V65-banker.

Imponerte sist - vinner igjen?
Double Trouble E.P. vant 11 løp i fjor og har fortsatt i samme stil dette året. Imponerte stort i seiersløpet sist der han regelrett knakk Thai Eros fra dødens i et overpacet sprintløp og landet på 11.5/1600 meter. Det var vallakens sjette seier i år. I kveld er det bakspor som gjelder, men det har også hovedopponenten 10 Highland Breeze fått. Jeg tror uansett Buer har den beste hesten og 9 Double Trouble E.P. blir min V65-banker og bankerspilles også i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Buers andre storfavoritt kan få kamp
Det er klart at seiersmaskinen 5 Rainman O. har en god vinnersjanse i V65-1, spesielt med tanke på at fireåringen trolig sitter tidlig i tet. Men han møtet flere formsterke konkurrenter og de blir lite spilt. 2 Mahalo spurtet nesten ned storfavoritten One More Time på Forus forrige tirsdag og 7 B.J's Brogård holder strålende form. I tillegg viste kapasitetshesten 10 King Di Jesolo hvor bra han er i feilfri utgave som solid toer i et V75-løp på Bergen travpark nest sist.

Wiig kan utfordre favoritten
Også i V65-2 støter vi på en klar favoritt i form av 12 Quick Lunch og Kenneth Handeland. Fireåringen var med i Derbykvalifisering nest sist på Bjerke og gjorde en fin innsats til femte da. Støtte på gode Calmass i et V75-løp sist på Bergen travpark sist og avsluttet fint til tredje da, selv om det stummet litt mot mål. Møter betydelig enklere motstand i kveld og selv fra tolvtespor er hesten en motivert favoritt. Det er i hovedsak 3 Miss Samara som er motbudet. Feilfritt er den Rune Wiig-trente hoppa kapabel nok til å true den store favoritten.

Mer Wiig i V65-3/V4-1
Rune Wiig har også en god vinnersjanse med egentrente 4 Kendrick B.R. i V65-3/V4-1. Treåringen galopperte seg bort sist, etter å ha innledet karrieren med to seire og en andreplass. Feilfritt tror jeg Wiig sitter på en vinner i dette løpet og 4 Kendrick B.R. får et klart vinnertips i V65-3/V4-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Overlegen feilfritt
Per Arvid Erga (far til Tom Erga) uttaler til fagbladet TGN at 8 Svenn Ø.K. er en klink vinner feilfritt i V65-4/V4-2 og det holder jeg med ham i. Nå har ikke seirene kommet like tett for Tom Erga den siste måneden og galopprisikoen er skyhøy på fireåringen. Klart førstevalg skal han være, men garderinger er påkrevd.

Mange om beinet i herlig kaldblodsløp
Det er mange gode kaldblodshester i skiktet under eliten på Forus og flere av dem møtes i V65-5/V4-3/DD-1 som må være kveldens sportslige høydepunkt på Forus. 10 Ask Viking blir trolig favoritt, og det synes jeg er helt greit. Geir Gudmestads auksjonsdyring holder koken flott i en alder av ni år og er en skikkelig allrounder som går alle distanser og tåler å bli brukt underveis.

Erga har V5-bankeren
Til sist tar jeg med noen ord om kveldens V5 på Forus der fire av V5-løpene går før V65-1. Det er jevnt over meget fine spilleløp i V5-spillet og det kan bli flott utbetaling. Tom Erga og 4 Vest Bris blir min V5-banker i V5-4. Hoppa har sett lysende ut i regi Tom Erga og imponerte i seiersløpet sist på Bjerke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.