*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Pålitelig Postman

Johan Untersteiner er optimist på Mister Postmans vegne i V4-2. Foto: hesteguiden.com

Mister Postman blir vårt holdepunkt i V4-spillet i Eskilstuna i formiddag. Hesten tok karrierens første seier i overlegen stil sist

20.03.14 09:36

Torsdagen er som vanlig travel for de travinteresserte. Eskilstuna sparker i gang med lunsjtrav kl 12.20, mens Bjerke overtar med V5 kl 13.37. Klosterskogen sender av gårde V65-1 kl 18.30, mens det venter en V64-jackpot på SEK 1 235 952 kroner på spillerne på Åby kl 19.08.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Mer fra sportspill.no:
Lunsj Bjerke: Utfordrer Fantomet

Roger Walmann og Johan Untersteiner kan få en fin formiddag i Eskilstuna. Radarparet er trener og kusk bak vår banker 4 Mister Postman i V4-2. Hesten vant på sprint sist, riktignok i ganske enkle omgivelser, men selskapet er ikke spesielt avskrekkende denne gangen heller. Til Travronden uttaler Untersteiner at han tror Mister Postman kan trave samme tid som sist - 13.9a - over mellomdistanse. Isåfall blir det mye melkesyre for de som prøver å utfordre!

HTML EMBED


I V4-1 - et løp for 4-åringer - kan det komme en overraskelse. For det første er det flere av hestene som aldri har vært ute på sprint, og for det andre er det ikke åpenbart hvem som skal få tet. Foreløpig er 10 Nexus Tilly favoritt. Han er ikke i nærheten av å ha de beste merittene fra 3-årssesongen, og vant kun en poengjakt i årsdebuten. Min favoritt - 1 Aibophobia - travet en god sisterunde fra køen i årsdebuten. I fjor prøvde hesten seg i Kriterie-kvalifisering uten å strekke til, men han viste ved et par anledninger at han kan åpne bra bak bilen.

HTML EMBED


Også i dette løpet er Walmann/Untersteiner representert. 4 Stelina gjør sin første start i Walmann-regi. Hun vant to løp på åtte starter for Per Lennartsson i fjor, og gikk også godkjent i en Oaks-kvalifisering (et av de største løpene for 3-årige hopper), riktignok uten å rekke fram til premie.

HTML EMBEDNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.